scrie Business Insider. Iar câteva dintre răspunsurile primite au fost uimitoare.

Asigurare pe arte frumoase

"Există asigurare pe artă fină", a răspuns utilizatorul Geruvah. "Şi nu mă refer la o asigurare de genul 'Ne pare rău că ai pierdut-o în uragan, uite-ţi cecul'. Ci mai degrabă 'Zona e inundată şi o revoltă e pe cale să se declanşeze. Vom trimite o echipă SWAT cu elicopterul ca să vă scoatem bunurile din perimetru într-un loc mai sigur' ".

Dădace de noapte

"Dacă mama vedetă alăptează, dădaca de noapte are atribuţia de a o trezi pe aceasta la intervale regulate", explică utilizatorul Harbogoldbear. "Apoi, când mama a terminat de alăptat, (dădaca de noapte) ia bebeluşul şi îl linişteşte ca să adoarmă la loc".

Agenţi de călătorie full-service

Aceştia "rezervă zboruri şi hoteluri şi se ocupă de vize. Gestionează şi banii în locul tău (când călătoreşti în aţtă ţară)", potrivit utilizatorului Reddit MistaSchlong. În plus, dacă ai o problemă pentru care în mod normal ai suna la compania aeriană sau la hotel, "agentul de călătorie" trebuie să facă asta în locul tău sau va fi concediat.

Crăciun

Stilist pentru bradul de Crăciun

Ce face acest stilist? Împodobeşte bradul de Crăciun pentru 20.000 de dolari în fiecare an şi se asigură că scapi de el pe 1 ianuarie.

"Cumpărători personali" la un alt nivel

"Îmi păstrează întreaga garderobă organizată şi organizată într-o bază de date şi ţine pasul cu noile tendinţe ale designerilor. Are toate măsurile mele şi îmi reface măsurătorile de două ori pe an, ca să nu trebuiască să alerg eu măsurat şi croit", a povestit un utilizator anonim.

Dr. House

Telefoane în stilul "Dr. House"

"Putem pune la punct un întreg salon de spital în confortul propriei dumneavoastră vile, cu asistente şi personal privat. Aveţi la dispoziţie grijă optimă, prevenţia de infecţii şi vă oferă mult mai multă demnitate în pragul morţii", a descris un utilizator acest serviciu.

Servicii de cinema PRIMA

Servicii de cinema PRIMA

Pentru 35.000 de dolari, aceşti specialişti îţi aduc acasă filme nou lansate în aceeaşi zi în care apar şi în cinematograf.

Separeuri privare la evenimente

În arena Madison Square Garden din New York, de exemplu, "separeul tău este ca un salon cu ferestre din podea până în tavan, cu vedere la scena evenimentului în sine", explică un utilizator. "Primeşti şi acces la o zonă lounge unde poţi privi sportivii când ies din vestiare".

Alei încălzite în faţa casei

Sistem de securitate Chestron

Controlează totul printr-un dispozitiv de tip tabletă, de la muzică la temperatură şi la sistemul de alarmă, potrivit unui alt utilizator.

Un birou de familie

Acesta este un sediu financiar multifuncţional care practic îţi sprijină toate nevoile financiare: include servicii de contabilitate, manageri de investiţii, avocaţi personali, profesionişti în asigurări şi planificatori financiari.

Zboruri interne fără verificare de securitate

"Cei mai mulţi oameni ştiu că cei înstăriţi zboară cu avion privat. Nu toţi ştiu că acest lucru le permite să meargă sau să conducă pur şi simplu spre aeronavă fără nicio verificare de securitate sau inspecţie de bagaje".