FILM

Blood Ties

Ne aflăm în New York-ul anilor ‘70. După câţiva ani de închisoare executaţi în urma unei omucideri, Chris (jucat de Clive Owen), în vârstă de 50 de ani, este eliberat pentru bună purtare. La poarta penitenciarului, Chris este aşteptat de fratele său Frank (interpretat de Billy Crudup), un poliţist cu o carieră care se anunţă strălucitoare. Chris şi Frank au fost mereu diferiţi. Însă tatăl lor, cel care i-a crescut, a părut să-l prefere tot timpul pe Chris, asta în ciuda necazurilor pe care le provoca.

De data asta, Frank este gata să-i mai dea o şansă fratelui său nelegiuit. Îl primeşte în casă, îi găseşte o slujbă, ba chiar îl ajută să reia legătura cu copiii şi cu fosta soţie, Monica (Marion Clotillard). Dar fratelui - infractor îi este greu să se ţină departe de vechile obiceiuri. Aşa că fratele - poliţist decide să-i întoarcă definitiv spatele. Doar că decizia aceasta vine puţin cam târziu…

Festivalul de Film Victoria 2014

Festivalul de Film Victoria 2014

Intre 26 si 29 iunie orasul Victoria devine (re)animat de cel mai cool eveniment cultural destinat consumatorilor urbani. Dan Bordeianu va fi gazda Festivalului in care va dati intalnire cu filme romanesti vechi si noi, competitia care va aduce pe ecrane cele mai bune scurt-metraje si documentare inscrise, activitati responsabile social (ateliere de reciclare creativa, bike trips, drumetii), masterclass-uri pentru profesionisti, concerte si petreceri in aer liber.

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014 - Gradina Botanica "Dimitrie Brandza"

28 Iun ora 20:00 - 02:00

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014

Ajunsa la a 6-a editie, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, evenimentul-maraton al iubitorilor de cinema in doze mici, va avea loc anul acesta pe 28 iunie, la Gradina Botanica din Bucuresti.

O noapte intreaga in care scurtmetrajele premiate ale anului vor anima un colt linistit al capitalei, locul perfect pentru evadare urbana.

La Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014, Gradina Botanica se transforma in sala de cinema outdoor iar cerul liber si iarba verde vor fi decorul pentru cel mai mare picnic nocturn din Bucuresti: doua ecrane gonflabile, sase ore de filme scurte, muzica si jocuri.

Programul evenimentului din 28 iunie aduce la un loc premiatele din marile festivaluri de film europene si americane: Oscar, Sundance, Berlin, Rotterdam International Film Festival, Aspen ShortFest sau Raindance Film Festival.

CONCERT

WonderDay - Asaf Avidan, Delilah & Tape Five - Palatul Mogosoaia

29 Iun ora 16:00 - 00:00

Asaf Avidan

WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfasura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti si il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist israelian, ASAF AVIDAN!

Evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi.

Billy Idol - Bucuresti - Arenele Romane

29 Iun ora 20:00 - 23:00

Billy Idol

Events prezinta Billy Idol, din nou in Romania! Legenda rock Billy Idol le da intalnire fanilor sai pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitala. O zi mai tarziu, pe 30 iunie, Idol canta in premiera la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, intr-un concert organizat de Amprenta Advertising.

Control Day Out 3 - Verde Stop

27 Iun ora 17:00 - 00:00

Control Day Out 3

A treia editie Control Day Out powered by Tuborg Sound il readuce in Romania pe nonconformistul artist britanic Tricky, aflat in turneul de promovare a celui mai recent album, False Idols.

Vineri, 27 iunie, la Verde Stop Arena (Str. Barbu Vacarescu, 161-164), va asteptam la o seara relaxanta la iarba verde, in centrul Bucurestiului, acompaniata de show-uri live de exceptie!

Alaturi de Tricky, pe scena vor urca artisti de succes din istoria live a clubului Control: Chinawoman, When Saints Go Machine, precum si Alexandrina si Fine, it's Pink.

We Dance: Guy Gerber, dOp, Cezar & Kozo, Cristi Cons - Playa Verde Summer Club

27 Iun ora 22:00 - 06:00

We Dance: Guy Gerber, dOp, Cezar  Kozo, Cristi Cons - Playa Verde Summer Club

Planuim acest eveniment de mai bine de jumatate de an, de cand la urechile noastre ajungeau intrebari sau sugestii precum : „cand reeditam si noi seara cu Guy de vara trecuta? „ sau „ poate stam anul asta la Playa si la after „ .. si exemplele ar putea continua...

Nu am tratat cu indiferenta sfaturile voastre si am creionat pentru vara care tocmai a inceput, la Playa, o serie de evenimente sub clar de luna si in zile insorite.

Astfel, dupa deschiderea de pe 14 iunie, pregatim cu minutiozitate un eveniment care incepe la apus si poate continua pana la sfarsitul zilei urmatoare.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Zilele Prieteniei Bergenbier- Bucuresti - Piata Constitutiei

28 Iun ora 19:00 - 00:00

29 Iun ora 19:00 - 00:00

Zilele Prieteniei Bergenbier

Maini in aer, atmosfera incediara, trupe alese pe spranceana, ore intregi de muzica plina de forta si multa bere bauta alaturi de prieteni sunt elementele care compun cea mai mare manifestare muzicala din vara 2014: „Zilele Prieteniei Bergenbier”. Turneul care pana acum a strans mii de oameni in Iasi, Cluj si Craiova, ajunge pe 28 si 29 iunie la Bucuresti, in Piata Constitutiei, cu incepe de la ora 16:00.

Shadowbox, C.T.C, Robin and the Backstabbers, R.O.A, Vita de Vie si Vunk sunt trupele care promit sa faca Piata Constitutiei din Bucuresti neincapatoare in ziua de sambata, 28 iunie, si sa ofere publicului un show plin de forta si ritm. Weekend-ul prietenilor va continua si in ziua de duminica, 29 iunie, cand vom canta impreuna cu trupele COMA, ZOB, O.C.S., Șuie Paparude si Parazitii. Intrarea in ambele zile de concert este libera!

Via Sport 2014 - Soseaua Kiseleff

27 Iun ora 22:00 - 00:00

28 Iun ora 00:00 - 12:00

28 Iun ora 12:00 - 00:00

29 Iun ora 00:00 - 14:00

04 Iul ora 22:00 - 00:00

Via Sport 2014

Via Sport este un proiect organizat de Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, in cadrul programului ecologic Capitala creste Verde.

Acest proiect va oferi bucurestenilor posibilitatea sa se distreze si totodata sa faca miscare, intr-un spatiu special amenajat intr-o zona centrala a Capitalei. Timp de 9 weekenduri, Bucurestiul va intra in vacanta iar distractia se va intinde pe 10 km2.

Via Sport va fi o alternativa pentru cei care au renuntat la vacanta in aceasta vara.

Va asteptam, deci, timp de 9 weekenduri, intre 27 iunie si 24 august, pe Soseaua Kiseleff, pentru o vara plina de distractie si evenimente speciale.

Programul incepe in fiecare vineri de la ora 22:00 si se incheie duminica, la 13:00.