a stabilit un nou record in televiziunea americana, lucrurile s-au schimbat in sens negativ in cea de-a doua saptamana a difuzarii.

Potrivit audientelor pentru cel de-al treilea episod, interesul americanilor a scazut semnificativ, rating-ul realizat de acesta fiind in scadere cu 40% (peste 2 milioane), fata de cele 5,47 de milioane de spectatori care au stat in fata televizoarelor in ziua debutului.

Chiar daca aceste cifre sunt provizorii, se pare ca producatorii iau in calcul din ce in ce mai serios posibilitatea de a nu reinoi intelegerea pentru cele 90 de episoade aflate in plan decat dupa incheierea primelor 10 si dupa analizarea rating-ului pe care il realizeaza.

Anger Management a avut debutul pe 28 iunie in SUA, pe postul FX. Sheen joaca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.

Din serial nu lipsesc nici prezente feminine de prima mana. Selma Blair, 39 de ani ( Cruel Intentions, Legally Blonde, The Sweetest Thing, Hellboy, The Fog, Purple Violets) va fi terapeutul lui Charlie Sheen si femeia de care acesta este indragostit, in timp ce Shawnee Smith, 41 de ani, cunoscuta pentru franciza Saw va fi fosta nevasta a lui Charlie Sheen.

Parerile criticilor despre noua productie a lui Charlie Sheen sunt impartite: pe de o parte unii sunt incantati de noul serial, comentand chiar ca e mai bun decat Two and a Half Men, dar altii sustin ca Sheen nu vine cu nimic nou, ceea ce ii poate plictisti pe spectatori.

”Dialogul este plin de blasfemnii, este un serial de moda veche, cu rasete inregistrate si momente previzibile. Ofera o siguranta pentru rolul lui Sheen. Putea fi numit fara nici o problema One and a Half Men”, au mentionat cei de la NewYork Times.

Nici cei de la USA Today nu au avut cuvinte de lauda asupra noii productii a lui Charlie Sheen: ”Este ca si cum Charlie Sheen nu a disparut niciodata de la TV. Si nu, nu este nici un compliment. Charlie nu este decat o inlocuire nefericita a lui Charlie Harper, din Two and a Half Man”.