Dean Smith, din Scottsdale, Arizona, a facut un video pentru iubita lui Jennifer Kessel, in care i-a aratat cum a cerut-o in casatorie de 365 de ori.

Cererea oficiala a fost facuta in timpul unei vacante de familie in Aruba. Sora lui Jennifer, Jaclyn, i-a aratat o plansa pe care scria sa mearga in holul hotelului. Acolo, fratele ei si un prieten au indrumat-o spre plaja, unde tatal tinerei si mama vitrega a acesteia i-a dat o tableta pe care sa vada clipul.

 

"Cred ca pana acum ti-ai dat seama ca darul tau cu ocazia zilei de nastere e acest video. Ceea ce nu stii este ca planuiesc aceasta surpriza de peste un an", a spus barbatul.

Apoi filmuletul te duce inapoi in timp, cu un an in urma, atunci cand Jennifer si-a sarbatorit precedenta zi de nastere.

"Am vrut sa fac acest video sa-ti spun ca astazi am decis ca vreau sa-mi petrec restul vietii cu tine", a spus el.

Dean a spus ca a vrut sa o ceara pe Jennifer in casatorie intr-un fel in care sa-i demonstreze cat de mult o iubeste si ca se gandeste la ea in "fiecare zi, in fiecare moment".

Dean a spus apoi ca i-a venit ideea sa isi ceara iubita de sotie in fiecare zi, cu ajutorul unei planse. In clip apar toate cele 365 de cereri.

In fotografii Dean apare la dus, cu animale de companie, in costum, la bustul gol sau plimbandu-se pe plaja.

Insa mesajele de pe planse sunt mereu aceleasi: "Jennifer, te casatoresti cu mine?", "Vrei sa fii sotia mea?", "Fa-ma cel mai fericit barbat din lume", "Te iubesc atat de mult, Jen".

Dupa ce toate cele 365 de cereri se deruleaza in fata ochilor ei, Jennifer este instruita sa se intoarca. In spatele ei este Dean, cu o plansa in mana, gata sa-i puna intrebarea pentru ultima oara.

Jennifer nu isi mai poate stapani lacrimile, insa fuge spre iubitul ei, care ingenuncheaza si o cere de nevasta in momentul in care soarele apune in Marea Caraibilor.

Evident, raspunsul a fost "Da!". :)