Brandul SARTO bespoke a vândut un costum bărbătesc cu 30.000 de lei (6.500 euro) la Edelweiss Dinner, Balul Caritabil annual, organizat de HOSPICE Casa Speranței în data de 5 iunie 2019.
Fiecare costum bărbătesc marca SARTO bespoke este realizat în atelierul propriu din București și necesită peste 60 de ore de manoperă din partea unor croitori talentați, a căror experiență de peste 30 de ani își pune amprenta pe fiecare detaliu. Tiparul se desenează pentru fiecare corp, coordonatele măsurate fiind suficiente pentru a reda cu perfecțiune ținuta. Așadar, beneficiarul costumului va avea posibilitatea ca, alături de unul dintre consilierii vestimentari ai brandu-ului, să își personalizeze costumul până la cele mai mici detalii, cum ar fi: culoarea, construcția, elementele de funcționalitate și decorative, căptușeală, monogramă și multe altele.
Aflat la a treia participare în cadrul evenimentului Edelweiss Dinner, brandul SARTO bespoke a oferit spre licitație un costum realizat dintr-o țesătură premium de la Scabal, unul dintre cei mai apreciați producători de țesături din lume, costum care a pornit de la suma de 1.600 euro și a fost adjudecat cu 6.500 euro.
Ce face atât de special un costum realizat din țesătură Scabal? Unice prin calitatea, finețea și distincția care le caracterizează, țesăturile Scabal sunt un etalon al rafinamentului vestimentar. În prezent, Scabal este apreciat deopotrivă pentru activitatea de producător și retailer de costume, jachete și cămăși bărbătești, precum și pentru producerea unora dintre cele mai fine țesături din lume.
SARTO bespoke este un brand cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, reușind că pe parcursul timpului să ofere un serviciu de croitoriei autentică multor bărbați. Conceptul SARTO presupune reunirea a două componente foarte importante: pe de-o parte confecționarea unei vestimentații complete bespoke – construită de la zero, pe comandă, iar pe de altă parte, oferirea unui serviciu de consiliere vestimentară la cele mai înalte standarde. Mai exact, SARTO este locul în care va puteți croi costumul ideal care să servească eficient cerințelor dumneavoastră; fie că aveți nevoie de un costum pe care îl purtați zilnic sau pentru că aveți un eveniment special, veți beneficia de consultanți vestimentari specializați, de unii dintre cei mai competenți croitori și de unele dintre cele mai fine țesături din lume.
Colaborarea SARTO cu HOSPICE Casă Speranței, a început acum 3 ani, când s-au alăturat proiectului superdonatori.ro, o platformă de donații deținută de această. “Ne bucură și ne onorează colaborarea cu SARTO, un parteneriat devenit deja tradiție, care vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă și ne bucurăm că SARTO ne susține în acest demers. E o dovadă în plus că HOSPICE suntem toți!”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casă Speranței.
Pe lângă licitația cu strigare, din cadrul evenimentului, brandul SARTO a participat și la o licitație care s-a desfășurat prin intermediul fișelor și online pe site-ul Lavacow cu alte trei produse: o cravată din mătase rulată manual, o pereche de bretele cu pattern inspirat din echitație și o pereche de pantofi de la unul dintre cei mai prestigioși producători de pantofi din Anglia, Loake Shoemakers.
Așadar, gentlemanii prezenți la evenimentul Edelweiss Dinner au apreciat valoarea măiestriei specifice unui atelier clasic de croitorie și a produselor de cea mai înaltă calitate ale brand-ului, reușind astfel că valoarea tuturor produselor oferite spre licitație să depășească suma de 7.000 de euro.
HOSPICE Casă Speranței este o organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, ce a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România, devenind astfel pe parcursul celor 27 de ani de activitate cea mai mare fundație din țară care oferă servicii specializate gratuite de acest tip. Îngrijirea paliativă pentru bolnavii incurabili înseamnă creșterea calității vieții. Deși boală nu mai răspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorată prin controlul simptomelor supărătoare, alinarea durerii, consiliere psihologică, servicii de asistență socială sau consiliere spirituală din partea preoților, în funcție de opțiunea și confesiunea religioasă a fiecăruia.
Dacă doriți să susțineți și dumneavoastră pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative puteți contribui cu o donație (https://www.hospice.ro/donează/) sau cu un sms la 8844 cu textul TIMP (2 euro pe luna). De asemenea, pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro, iar pe YouTube puteți află povestea HOSPICE și istoria îngrijirii paliative în România.
Sursa imagine: SARTO