1. Problemele ce decurg din viata de cuplu

Conflictele cu iubita sunt cele care-l fac pe barbat sa-si inece amarul in alt pat. De cele mai multe ori, s-a dovedit ca barbatii nu sunt tocmai curajosi, si ca nu vor sa faca fata micilor probleme ce s-au acumulatin timp, preferand mai tot timpul sa fuga de ele, evidentin bratele altei femei. Chiar daca barbatii ar trebui sa fie siguri, fermi pe pozitii, aleg aproape tot timpul sa fuga de probleme, sa nu dea piept cu ele.

2. Plictiseala

Unul dintre motivele cele mai des intalnite este plictiseala. Cei mai multi aleg sa-si verse amarul dincolo, decat sa se uitein propria ograda, sa incerce sainfrumuseteze ceea ce este deja.

3. Pentru “stima de sine”

Multi cred ca viata de cuplu ii poate determina sa iasa din competitia cu vitalitatea, si astfel aleg sa duca o lupta cu propriul lor orgoliu, sa demonstreze ca inca mai pot face fata la noi provocari.

4. Nu se simt binein pielea lor

Barbatii nu sunt stimulati emotional cand sotia este mult prea ocupata cu propria ei viata, cu munca, copiii, parintii sau socrii. Din acest motiv, ei nu se simt apreciati, bagati in seama. De cele mai multe ori, barbatul insala cu o persoana care stie sa-l "aprecieze", sa i se adreseze cat mai lingusitor.