1. MapMyRide

aplicatii bicicleta

MapMyRide este una dintre cele mai cunoscute aplicatii de cartografiere a traseului pe care pedalezi. Gasesti in AppStore 2 variante pentru aceasta, una Free si una care costa sub 3 dolari, bineinteles, recomandam varianta platita pentru a folosi toate posibilitatile pe care le ofera.

MapMyRide ofera in acelasi timp si cateva sfaturi utile biciclistilor pentru a se adapta zonelor pe care urmeaza sa le descopere si in plus si un calculator pentru nutritie si calorii.

E intuitiva si usor de folosit, de asemenea o gasesti si in varianta Android.

2. BikeMap.net

aplicatii bicicleta 2
 

BikeMap propune biciclistilor peste 900.000 de trasee in intreaga lume. "Banca de trasee" se sincronizeaza cu locatia biciclistului si ofera  trasee deja inregistrate si testate in proximitatea acestuia.

Aplicatia are si o functie de share pentru Twitter si Facebook, astfel incat oricine poate urmari activitatea celui care o foloseste.

IOS / Android

3. BikeBrain

aplicatii bicicleta 3

Review-urile pentru BikeBrain  indica o aplicatie "buna la toate". Se descurca bine pe GPS, ai functie de upload fotografii de pe traseu, cartografiere si monitor pentru calorii.

Aplicatia este cotata cu 4 stele.

4. Bike Hub

aplicatii bicicleta 4

Daca esti mai mult un biciclist de oras, atunci Bike Hub este alegerea pentru tine. Aplicatia a fost gandita sa ofere cel mai scurt traseu posibil intre 2 puncte. Are o functie bine pusa la punct de alerta prin voce, exact ca in cazul unui GPS.

5. Cyclemeter

aplicatii bicicleta 5

Daca esti in cautarea unei aplicatii care sa scoata "untul din tine" pe bicicleta, Cyclemeter este cea mai buna alegere. Fata de toate cele de mai sus, aceasta este orientata spre miscare si latura de fitness a pasiunii tale.