Nu este neapărat necesar să respecți la sânge unele reguli, dar este esențial ca atunci când o inviți la o cină sau un pahar de vin să te ghidezi după câteva linii de bun simț. Așa că, înainte să ieși din casă, uită-te bine în oglindă și ține minte câteva lucruri.

5 lucruri pe care nu trebuie să le faci la prima întâlnire:

1. Nu te îmbrăca de parcă tocmai ai ieșit cu prietenii în bar

Chiar dacă sunt șanse mici să vă înțelegeți, fii convins că ea va depune un mic efort să impresioneze la o întâlnire. Nu este vorba despre tine în acest context, ci despre respectul de sine pe care ea îl are. Aceasta ar trebui să fie prima lecție pentru tine. Dacă ai de gând să te îmbraci așa cum o faci când ieși în oraș cu gașca și te pregătești să te întorci spre dimineață acasă, mai gândește-te puțin și ia și alte variante în calcul. Nimeni nu spune să fii altcineva, dar sub nicio formă să mergi la o primă întâlnire cu hanoracul pe tine. Dacă nimic din garderobă nu ți se pare convingător, poți găsi foarte ușor cămăși de la answear.ro care se vor potrivi de minune aceste ocazii.

2. Nu mai sta cu ochii în telefon

Odată ajuns la întâlnire, încearcă să stai departe de telefon pentru câteva ore și fii atent la persoana din fața ta. Și în acest caz este vorba în special despre respectul pe care îl arăți față de un interlocutor. Dacă vezi că între voi nu există nicio legătură, decât să o ignori în timp ce îți verifici feed-ul de pe Instagram, mai bine scurtează seara și fiecare își poate vedea de drumul său.

3. Nu mai vorbi doar despre tine

În mod cert, ea va dori să știe despre tine multe detalii, dar asta nu înseamnă că discuția se va transforma într-un monolog în care tu vorbești fără oprire, iar ea trebuie să te asculte. Dacă se va întâmpla așa, cu siguranță se va plictisi rapid, iar seara aceasta va fi și ultima pentru voi. Descoperă ce îi place, care sunt pasiunile ei, arată că ești interesat de ea și întreține un dialog plăcut pentru amândoi.

4. Nu o compara cu alte fete cu care ai mai ieșit

Sunt două mari motive pentru care nu ar trebui să faci acest lucru. În primul rând, este foarte greșit, iar în al doilea rând, cu siguranță nu ai vrea ca ea să facă același lucru față de tine. Ține pentru tine unele observații și nu veni la masă cu povești și discuții despre fostele prietene. Dacă simți că ea nu are nicio problemă să discute despre relațiile anterioare, atunci poți intra în acest dialog, dar în niciun caz să nu faci greșeala să o faci să se simtă comparată cu o prietenă mai veche.

5. Nu amâna întâlnirea în ultima clipă

Bărbații și emoțiile reprezintă un subiect care de cele mai multe ori este evitat. Din cauza nesiguranței de sine, poți avea unele crize de anxietate care uneori te vor împinge să fugi din fața unei întâlniri în ultima clipă, fără un motiv clar. Una dintre marile greșeli pe care le poți face ar fi să amâni întâlnirea pe altă zi cu numai câteva ore înainte să vă vedeți. Dacă faci asta, cu siguranță nici nu o să-ți mai acorde o altă șansă.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: adriaticfoto