1. Stima de sine.

Barbatii sunt mult mai sensibili la complimente decat femeile pentru ca sunt mai putin obisnuiti cu ele si desi par foarte siguri pe ei si ei au nevoie de incurajari. O femeie care stie sa le scoata in evidenta calitatile si sa ii faca sa fie si mai increzatori le castiga inima imediat.

2. Feminitatea.

Barbatii sunt cuceriti in mod iremediabil de femeile care stiu sa isi scoata in evidenta latura feminina, deoarece astfel de femei le ofera posibilitatea de a se simti puternici si protectori. Desi nu recunosc des asta, barbatilor le place sa fie din cand in cand «supereroi» pentru partenerele lor.

3. Independenta.

De cele mai multe ori, barbatii au indoieli cand vine vorba de a-si lua un angajament stabil fata de cineva, insa anumite femei stiu cum sa le ofere independeta, intimitatea si spatiul personald e care au nevoie, lucru care ii cuereste definitiv.

4. Ajutorul.

O femeie care poate sa fie un consilier de incredere si un ajutor in situatii stresante castiga repede inima unui barbat, care vede in ea un partener egal nu un alt factor de stres.

5. Umorul.

Barbatii sunt iremediabil atrasi de femeile cu simtul umorului, care nu se intristeaza din orice si trateaza si momentele dificile cu zambetul pe buze.