A vazut o tanara care statea pe o bordura si citea, iar atunci cand s-a apropiat de ea si a incercat sa stea de vorba, aceasta nici macar nu a ridicat capul din carte si aproape ca l-a privit in ochi cateva clipe.

Atentia ei nu a fost captata de tanarul care tocmai incerca sa o cucereasca si sa o scoata in oras, ba mai mult decat atat aceasta i-a spus ca are prieten si ca nu ar fi deloc incantat sa afle despre aceasta intamplare.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Dupa 45 de minute, tanarul care incercase sa o cucereasca a venit in locul unde o intalnise, doar ca de aceasta data erau complet schimbati termenii problemei. El a coborat dintr-o masina luxoasa, insotit de bodyguarzi, a dat autografe si atunci atentia tinerei a fost captata pe loc. Aceasta s-a apropiat de locul in care se afla el si i-a cerut sa faca un selfie impreuna si sa o sarute pe obraz.

Cand i-a spus ca ii da numarul lui de telefon, acesta i-a reprosat ca mai devreme il refuzase si a urcat in masina, dar in acelasi timp i-a reamintit ca mai devreme ii spusese ca are iubit.