1. Ai mare grija cum te imbraci. Stabileste impreuna cu ea unde o sa mergeti. Este penibil sa vina foarte eleganta iar tu sa ai o tinuta casual. Vorbeste cu ea si stabiliti locul. In functie de locul in care o sa mergeti iti alegi o tinuta cat mai adecvata.

 

intalnire

 

2. Iti uiti portofelul. O sa fie prima si ultima intalnire cu femeia respectiva. Nu o sa uite niciodata intalnirea asta. Si nu e nimic de bine. Nu uita sa platesti tu nota. Asa fac barbatii adevarati.

 

intalnire

 

3. Nu ii acorzi timp conversatiei. Sa nu faci greseala sa vorbesti la telefon in timpul intalnirii. Nu este politicos. Daca mergeti undeva si este mai multa lume e cazul sa ii acorzi atentie. Vorbeste cu ea si uita de telefon. Nu este elegant sa stai cu telefonul la ureche in timp ce esti cu ea la masa.

 

intalnire

 

4. Vorbeste cat trebuie. Vrei sa o impresionezi si suntem de acord cu treaba asta. Insa nu bate campii. Nu te lauda cu ce faci tu, ce masina ai, pe unde ai fost in vacante. Sa nu deschizi subiectul "fostele". Nu o intereseaza. Ba din contra. Se poate sa o enerveze si sa ramana prima si ultima intalnire.

 

intalnire

 

5. Nu intarzia. Asta trebuia sa fie la punctul 1 :). Nu exista ceva mai rau ca femeia sa te astepte. Indicat este sa ajungi mai devreme cu 5-10 minute. Este mult mai bine din toate punctele de vedere.

6. Esti nepoliticos. Te certi cu chelnerul pentru ca paharul nu e spalat sau faci comentarii deplasate legate de mancare.