Fie ca doresc sa isi actualizeze profilul de pe o retea de socializare specializata in intalniri, fie ca vor sa isi faca profilul mai placut, ideea este sa gaseasca acele secrete prin care sa se faca remarcata intr-un mod pozitiv si elegant, potrivit becomegorgeous.com.

Şase trucuri care te vor face să te remarci pe un site de întâlniri:

1. Postează fotografii variate pe profilul tău - Diversitatea colecţiei de fotografii de pe profilul tău ilustrează faptul că eşti o persoană creativă. Experţii în întâlniri amoroase susţin că este important să ai pe profilul tău atât fotografii individuale, cât şi de grup. Acest lucru demonstrează faptul că poţi fi romantic, dar şi sociabil şi afectuos în acelaşi timp.

2. "Fură" idei de la oamenii pe care îi admiri - Această sugestie se referă atât la aspectele de stil, cât şi la profilurile publice. Poartă accesorii unicat care te avantajează şi îţi definesc stilul. Mai mult, poţi opta pentru o tunsoare la modă, care îţi scoate în evidenţă trăsăturile. Când vine vorba despre profilul tău, împărtăşeşte informaţii despre muzica ta favorită, postează câteva citate preferate şi fotografii inedite cu tine.

3. Fii inovatoare - Fie că este vorba despre munca ta sau despre stilul tău, fii inovatoare. Realizarea de bijuterii şi accesorii sau explorarea unor zone artistice precum pictura, muzica sau alte activităţi amuzante te vor ajuta să ieşi în evidenţă. Fii la zi cu cele mai noi ştiri despre tehnologie şi lifestyle şi nu-ţi fie teamă să îţi împărtăşeşti opiniile despre acestea cu prietenii tăi.

4. Povesteşte lucrurile bune din viaţa ta - Treci peste lucrurile rele din viaţa ta şi împărtăşeşte cu ceilalţi doar aspectele interesante şi amuzante. În mod frecvent, oamenii se plictisesc atunci când aud pe cineva care nu reuşeşte să-şi depăşească problemele şi care vor să le spună celorlalţi tragediile şi frământările lor.

5. Fii amuzantă - A avea un simţ al umorului dezvoltat este un dar. Profită de talentul tău de a spune lucruri amuzante, dar inteligente. Evită să fii sarcastic. Fetele ar trebui să înveţe cum să spună glume şi să împărtăşească cu ceilalţi filmuleţe distractive şi informaţii fără a fi nepoliticoase.

6. Fii onestă - Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poţi face este să-ţi creezi o imagine falsă pe profilul tău de pe o reţea de întâlniri. Este timpul să fii cinstită şi să-ţi accepţi defectele. Totuşi, nu este necesar să îţi subliniezi defectele, ci să fii realistă. Persoanele care sunt cinstite într-un mod pozitiv şi prietenos atrag mai mulţi oameni.

Urmează aceste principii atât pe profilul tău de pe o reţea online în care doreşti să-ţi găseşti un partener, cât şi în viaţa reală.