Mai jos am facut o lista cu 7 idei care, chiar daca par distractive la prima vedere, pot ajunge sa puna capat unei relatii.

1. Sa filmati actul sexual

Sunteti amandoi tineri, indragostiti si innebuniti unul dupa altul. De ce sa nu imortalizati pasiunea voastra mistuitoare cu ajutorul unei camere de filmat, nu-i asa? Ei bine, nu, din mai multe motive. Daca ai complexe legate de fizicul tau (si chiar daca nu ai) s-ar putea ca filmul home-made obtinut sa te oripileze si sa te faca sa devii mult prea constienta de corpul tau atunci cand faci dragoste. In plus, odata despartiti, cine stie pe ce maini poate sa pice CD-ul minunat. Daca esti gata sa-ti asumi acest risc, ei bine, motor, actiune...

2. Sa va masturbati unul in fata celuilalt

Aici nu exista factorul de risc, dar exista cel de penibil, mai ales daca sunteti la inceputul relatiei. In plus, de ce ati face acelasi lucru pe care il faceti si cand sunteti singuri, separat, in loc sa va bucurati de prezenta celuilalt? Daca nu stiai asta deja, vei descoperi ca unii barbati sunt destul de competitivi si, departe de a va apropia, acest gen de experienta sexuala poate crea un soi de alienare intre voi.

CITESTE articolul complet aici pe perfecte.ro