In orice relatie, comunicarea este esentiala. Nu va fi niciodata foarte simplu si vor exista contradictii si chiar certuri. Daca nu exista, inseamna ca esti in relatia gresita pentru ca niciunuia nu ii pasa!

Sunt necesare multe compromisuri iar atentia la detalii este foarte importanta pentru barbati - daca pana atunci multe lucruri nu erau luate in calcul, odata ce este intr-o relatie nu mai trebuie sa le ratezi. Pentru ca ea nu o va face!

Iata cateva lucruri pe care nu le vei auzi niciodata spuse de catre iubita sau sotia ta. Daca le auzi, este deja prea tarziu sa mai faci ceva.

1. Iubitul, nu-i nicio problema ca ai uitat de ziua mea de nastere, aniversarea noastra sau ziua femeii! Felicitari, ai reusit tripla!

2. Stii, este o zi foarte frumoasa afara. Hai sa stam pe canapea si sa ne uitam la fotbal toata ziua

3. Multumesc ca ai uitat capacul ridicat la wc in mijlocul noptii, a fost o experienta interesanta!

4. Mi-ar placea sa ai barba ca in primele 2 zile dupa ce te razi, atunci cand este asa intepatoare! Este perfect pentru exfolierea pielii cand ne sarutam.

5. Sforaitul tau suav din fiecare noapte ma ajuta sa dorm ca un bebelus! Iti multumesc

6. Iubitule, m-am saturat de toata nebunia femeilor de a avea in fiecare zi alte incaltari si alte genti. In semn de protest, o sa mai pastrez doar cate una, restul le donez si nu mai imi cumpar niciodata vreuna.

7. Distractie placuta in barul de striptease! Nu te gandi la banii pe care ii muncim din greu, pentru asta sunt!

8. Iti multumesc mult ca ma asisti la regimul de exercitii punandu-ma sa ma duc sa-mi fac cafeaua dimineata in loc sa-mi faci si mie una cand ti-o pregatesti pe a ta!

Voi ce credeti? Ce nu veti auzi niciodata spus de iubita/sotie?