1. Exista anticontraceptive care scad libidoul femeilor. Daca foloseste, acesta poate fi un motiv plauzibil

2. Antidepresivele. Nu toate dau acest efect secundar de scadere a poftei de sex, dar sunt cazuri in care asa functioneaza.

3. Lipsa de somn. E un factor foarte important atunci cand vine vorba despre sex. Daca prefera sa traga un pui de somn, s-a terminat cu distractia.

4. De orice fel ar fi, stresul nu face casa buna cu sexul. Daca pentru tine treaba asta e de neinteles si te gandesti ca, din contra, sexul trebuie sa te relaxeze, afla ca sunt femei care privesc lucrurile "anapoda"

5. Certurile din cuplu. Adevarul e acum ca, dupa ce o superi, mai vrei sa te si premieze?

6. Barbatii "lucreaza" altfel. "Ele" sunt mai "ciudate" in privinta asta: daca n-are intimitatea pe care si-o doreste nu o sa-i placa mai deloc. Acum depinde de la caz la caz...

7. Adu-ti aminte sa-i reamintesti cat este de frumoasa, pentru ca altfel o sa te "multumesti" de unul singur. Femeile au nevoie de aprecierea barbatilor si mai ales de cea a persoanelor in care ele au incredere. Incearca sa joci tu rolul acesta.

8. Nivelul scazut al testosteronului liber. Este stiut faptul ca nivelul testosteronului poate fi de folos, insa testosteronul liber poate fi raspunzator pentru apetitul sexual scazut.