Courtney Stewart, in varsta de 21 de ani, a bagat copilul de doar 2 ani, care sufera de Sindromul Down, in masina de spalat, apoi a urcat imaginile pe Facebook. Ingroziti, vecinii ei, care au vazut imaginile, au sunat imediat la politie. In poza, se vede copilul bagat in masina de spalat, cu usa inchisa de o mana de adult.

Dupa ce a sosit un echipaj de politie la locuinta femeii, aceasta a declarat ca nu a vrut sa ii faca rau copilului, ba din contra, era o gluma, intrucat asa obisnuieste el sa faca.

"Copilul asa se distreaza, ii place le nebunie sa se ascunda in masina de spalat. Am facut o poza si am ras, dar asta a fost tot. Nu stiu cine a raportat-o sau cine a chemat politia, dar e ridicol" a mai spus aceasta pentru Daily Mail.

Courtney Stewart a fost vizitata de un echipaj de politie pentru a se asigura ca bebelusul este in afara oricarui pericol. Acestia i-au explicat femeii ca nu este normal ce a facut, iar aceasta a sters imaginea de pe Facebook, explicand ca intelege de ce unii oameni ar putea fi socati.

Vecinii ei au declarat pentru tabloidul Daily Mail ca au fost ingroziti de imagine. "A fost teribil, nu ne puteam uita la ea. Nu e normal ca un adult sa ii faca asa ceva copilului."

 

Femeie este si ea mama, ceea ce i-a oripilat si mai mult pe vecini, care spun ca aceasta a dat dovada de un comportament iresponsabill. Autoritatile vor monitoriza cazul pentru a se asigura ca bebelusul nu va mai trece prin astfel de experiente