O femeie a carui nume nu poate fi dezvaluit din motive legale a crezut ca in patul ei se afla iubitul ei, descoperind ca era, de fapt, un strain. Conform celor de la The Mirror, femeia l-a intrebat pe barbat cine este cand si-a dat seama ca nu era iubitul ei.

Daniel Simon Jones, 32 de ani, a pledat nevinovat la acuzatiile de asalt sexual asupra femeii. Procurorul, Duncan Bold, spune ca femeia a ajuns noapte in jurul ore 3 dupa o tura de noapte la locul de munca. A vorbit putin cu iubitul ei inainte sa mearga in pat. Acesta, fara ca ea sa stie, a adormit pe canapea.

Procurorul sustine ca la ora 8 dimineata, femeia s-a trezit alaturi de un barbat. "A crezut ca e iubitul ei si l-a atins (in zona intima). In urmatoarele cateva secunde s-a intamplat ceva ce a convins-o ca nu era iubitul ei. A simtit mana barbatului si i-a impins-o in 2 randuri. S-a intors sa il vada pe cel care se afla in pat cu el. A sarit din pat cerand sa-i spuna cine e. Barbatul a pus aceeasi intrebare" a spus procurorul.

Femeia a fost audiata la Caernarfon Crown Court. "Se uita la mine ca si cum ma cunostea dintotdeauna. Nu inteleg cum a intrat acel barbat. Eram socata. Nu parea beat, nu mirosea a alcool" a spus ea. Avocatul barbatului a sustinut ca femeia l-ar fi atins prima pe client.

Jones a spus simplu: "M-am trezit langa o fata blonda care mi-a luat mana si a pus-o pe stomacul ei". Cazul continua.