"Am facut greseala sa primim licenta pentru bere. El bea mai mult decat vindeam noi" povesteste Melody Childs-Clark amintindu-si de momentul in care au aparut problemele cu alcoolul pentru sotul ei. Cei doi s-au cunoscut in august 2002 si au deschis un restaurant anul urmator.

Matt a baut prima data alcool la 14 ani. Acum, e greu sa-si dea cineva seama ca a avut probleme grave cu alcoolul. "Am fost arestat de 30 de ori, am ajuns de 40 de ori la urgente la spital, am fost de 3 ori la dezalcoolizare, de 2 ori la terapie intensiva si am vazut si un psiholog" isi aminteste Matt Childs.

Dupa 20 de ani de lesinuri, momente in care si-a pierdut cumpatul si ganduri sinucigase, a ajuns la cel mai jos punct. Avea 3 zile de cand nu mai bause alcool cand a cedat. I-a cerut mamei sale 5 dolari jurand ca nu sunt pentru bautura. A cumparat insa alcool si a lesinat, fiind arestat din nou.

Pe 17 decembrie 2014 a fost din nou la clinica pentru terapie. In urmatoarele 90 de zile a fost la 217 de intalniri, fie ca era vorba despre Alcoolicii Anonimi, Biserica sau terapie. S-a decis sa te transforme. De data asta, personalitatea lui obsesiva si dependenta a fost directionata catre antrenamente. Manca asparagus, albus de ou, ton, peste si pui la gratar. A mancat asta timp de un an. Ziua lui incepea de la 7 dimineata cu cardio pentru ca apoi sa faca pe parcursul zilei antrenamente extrem de dificile - uneori chiar si 40 de seturi la un antrenament care dura si peste 2 ore.

A fost arestat de 30 de ori si a ajuns la spital de 40 de ori din cauza consumului de alcool! Cum arata dupa ce s-a 'curatat' si s-a apucat de sala

"Mi-am creat propria clinica de recuperare. Mergeam la munca, mancam propria mancare, mergeam la sala, imi salvam antrenamentele intr-o baza de date si apoi mergeam la intalniri" spune Childs. A slabit 30 de kilograme si s-a umplut de muschi, lucru care le-a atras atentia si celor de la Muscle&Fitness.

Conform National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, sansele sa cedeze in primii 4 ani sunt de 90%. O viata insa de baut alcool i-a furat sansa sa afle cine este cu adevarat. Acum incepe sa descopere acea persoana.

"Inainte, nu stiam cum sa ma iubesc pe mine sau pe altcineva. Imi iubesc acum familia mai mult decat am facut-o vreodata; imi iubesc sotia, imi iubesc copiii, apreciez tot ce mi-a oferit Dumnezeu. Nu ma pot teme de ziua de maine, inca n-a venit" spune Childs despre posibilitatea unui nou pas gresit.