Pescarul filipinez care traieste pe coasta insulei Palawan, din Filipine, a gasit in urma cu un deceniu o "piatra" in apa. Acestuia i-a placut cum arata ceea ce el a numit ulterior "o piatra norocoasa".

Daily Mirror scrie ca filipinezul a trait timp de 10 ani cu o perla a carei valoare adevarata se ridica la o suta de milioane de $ sub pat.

La 10 ani distanta de la momentul in care a "pescuit" piatra pretioasa din ocean, acesta s-a hotarat sa o inmaneze unui specialist din Puerto Princesca.

Socul a venit atunci cand i s-a spus cati bani ar putea ajunge sa aiba!

"A gasit perla atunci cand a aruncat ancora in apa si aceasta s-a agatat de ea", a spus Aileen Cynthia Amurao, citata de Mirror.

"A intrat in apa pentru a vedea in ce s-a blocat ancora si a gasit piatra. Nu stia multe despre ea, asa ca a luat-o acasa si a tinut-o pe post de obiect aducator de noroc.

Am ramas uimiti cand ne-a adus-o. Acum am demarat toate procedurile pentru a o certifica. Asteptam un certificat din partea unei autoritati internationale. Credem ca ar putea fi cea mai mare astfel de perla naturala din lume.

Am vrea, de asemenea, ca ea sa ramana in Filipine, iar turistii sa vina aici pentru a o vedea", a mai spus Aileen Cynthia Amurao.