Samuel Jankowsky, 29 de ani, a trecut prin momente incredibile cand incerca sa se intoarca acasa in Essex. La plecarea din Koln, el a gresit avionul si s-a trezit la 13.500 de kilometri distanta de casa lui! Jankowsky spune ca biletul i-a fost verificat de 3 ori dar nimeni nu si-a dat seama!

A realizat greseala abia cand a verificat unde se afla avionul dupa cateva ore. Samuel s-a plans dupa ce ar fi fost "tratat ca un criminal de rand" de catre serviciul de Imigrari al Statelor Unite care l-au retinut pentru ca nu avea viza.

"Cand am urcat in avion m-am gandit ca este prea mare pentru un zbor scurt dar n-am analizat prea mult. Mi-am pus castile si m-am bagat la somn. Cand m-am trezit trecusem deja de Marea Britanie. Am intrebat persoana de langa mine ce se intampla si mi-a raspuns: Mergem la Las Vegas! Nu mi-a venit sa cred" a povestit barbatul.

Mai mult, sotia lui, Monique, e insarcinata in 7 luni ceea ce a amplificat stresul situatiei. Dupa aterizare a inceput un nou cosmar: "Am fost tratat ca o persoana care a incercat sa intre in SUA fara viza. Un oficial mi-a spus ca am la dispozitie o ora sa pregatesc actele pentru a ma intoarce la Koln si daca pierd avionul voi fi retinut pana la urmatorul avion al companiei spre Koln ce ar fi fost abia peste cateva zile.

Pareau sa creada ca m-am strecurat in avion ca sa ajung mai ieftin la Las Vegas. M-au si perchezitionat si pus intr-o celula" a mai spus Jankowsky. Pana la urma, el a ajuns la Londra 2 zile mai tarziu decat trebuia - drumul care trebuia sa acopere o distanta de 500 de kilometri in 2 ore a durat 2 zile iar Jankowsky a calatorit in total 27.000 de kilometri pentru a ajunge acasa. Pana la urma, ramane aventura: "Cand i-am spus surorii mele a ras neincetat 10 minute. Cred ca se poate face un film cu ce am patit, precum <Marea Mahmureala>, in care personajul principal se trezeste pe drum spre capitala petrecerilor" a mai spus Jankowsky. Compania aeriana a confirmat cazul si a dezvaluit ca situatia a fost rezolvata.