Arena DNB - ajutam Colectiv
Vineri ora 22:00 - 03:00

Urmatorul eveniment Arena DNB va fi unul prin care vrem sa ajutam #colectiv. Din acest motiv, intrarea va fi libera iar tu vei putea alege sa ajuti victimele de la colectiv cu donare de sange, expertiza, bani, timp etc.

Energia care ne-a adus impreuna pentru ca impartasim pasiunea pentru muzica, este aceeasi care ne va ajuta sa trecem cu bine prin aceste vremuri.

Pentru supravietuitorii accidentului, urmeaza un drum lung, plin de tratamente recuperatorii si consiliere psihologica. De calitatea acestora depinde sansa lor la viata. Asa cum le-am promis, nu-i lasam singuri. Tu alegi cum sa ajuti. Pana acum ni s-au alaturat ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, AGMANTAV, VLC la visuals.


Find Us - Expozitie in memoria fotografilor din Colectiv

Hanul Gabroveni
Vineri ora 12:00 - 22:00
Maine ora 12:00 - 22:00
20 Dec ora 12:00 - 22:00
21 Dec ora 14:00 - 22:00
22 Dec ora 14:00 - 22:00

Fotografii din Colectiv erau parte a unui grup unit, acestia participand impreuna atat la majoritatea concertelor din Bucuresti, cat si la concertele de anvergura din tara si nu numai (Roger Waters, Robbie Williams, André Rieu, AC DC, Bon Jovi, Rockstadt Extreme Fest, ArtMania, Electric Castle, Hellfest (Franta) sunt doar cateva exemple). Erau legati atat de afinitati profesionale, cat si de prietenie, ei fiind cei care de fiecare data erau prezenti in fata scenei spre a surprinde cele mai bune cadre cu artistii si cu publicul. Aproape toate fotografiile de concert aflate in diversele galerii foto online sunt rezultatul muncii acestor fotografi.

O parte dintre acesti fotografi nu mai sunt printre noi, scopul expozitiei fiind sa omagieze munca lor, dar si sa ii sustina pe supravietuitori, care au nevoie de ajutor.

Uite ce poti sa faci in oras weekend-ul asta

Star Wars: Trezirea Fortei
Regia: J.J. Abrams
Distributie: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher

Star Wars: The Force Awakens este cel de-al saptelea film al celebrei serii create de George Lucas. Regizat de J.J. Abrams (Star Trek, Super 8), filmul se concentreaza pe evenimente care au loc la 30 de ani dupa actiunea din pelicula Return of the Jedi (1980).

 

 

Festivalul Indie al Producatorilor de Film Independenti

Timp de trei zile cinefilii din Bucuresti vor avea ocazia sa vizioneze la Cinemateca Eforie cele mai noi premiere INDIE ale producatorilor de film independenti, filme de lung si scurt metraj (productii Indie fara sprijin financiar din partea CNC), precum si o serie de scurt metraje ale Scolilor de Film.

Vezi aici programul

Uite ce poti sa faci in oras weekend-ul asta

Podul Spionilor
Regia: Steven Spielberg
Distributie: Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda

„Bridge of Spies” spune povestea lui James Donovan (Hanks), un avocat din Brooklyn care se trezeste aruncat in centrul Razboiului Rece, cand CIA il trimite cu sarcina aproape imposibila sa negocieze eliberarea unui pilot american U-2 capturat.

 

 

Victor Frankenstein
Regia: Paul McGuigan
Distributie: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay

Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tanarul - pe atunci - Viktor Von Frankenstein, student la medicina, dar explica si cum Frankenstein a devenit barbatul - si legenda - asa cum o cunoaste intreaga lume.

 

 

Alternosfera
Arenele Romane
Sambata ora 21:00 - 00:00

Dupa ce si-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucuresti. Evenimentul urma sa aiba loc in TY Events Hall, dar datorita unei vanzari accelerate a biletelor, Alternosfera va canta pe 19 decembrie la Arenele Romane de la ora 20:00

Uite ce poti sa faci in oras weekend-ul asta

Scuzati, pardon, m-am razgandit
Regia: Marina Malaia
Distributie: Luminita Bucur si Oleg Apostol

„Vorbim pe mess, ne intalnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despartim prin sms. Dar dragostea…..” Frumusetea s-a nascut la tara; se vede asta prin ochii Maricicai, o fata simpla din Oltenia, venita la Bucuresti sa se faca actrita.

Piesa este o lectie plina de umor si sinceritate pe care personajele noastre, Maricica si Pictorul, o exerseaza cu curaj in fata multimii de necunoscuti. Este o incursiune in pitorescul vietii la tara si un indemn la a deveni unici, a iubi viata, a lupta pentru ceea ce simtim. O provocare amuzanta de a ne redescoperi.

Uite ce poti sa faci in oras weekend-ul asta

Radiografia unei lumi disparute
Vineri ora 09:00 - 17:00
Sambata ora 09:00 - 17:00
20 Dec ora 09:00 - 17:00
23 Dec ora 09:00 - 17:00
24 Dec ora 09:00 - 17:00

Muzeul National de Istorie a Romaniei, sub patronajul Ministerului Culturii, in colaborare cu Muzeul Dunării de Jos - Călărasi, Muzeul Judetean „Teohari Antonescu” - Giurgiu, Muzeul Civilizatiei Gumelnita – Oltenita, Institutul de Arheologie “Vasile Parvan” - Bucuresti, Muzeul de Istorie Naturala “Grigore Antipa”- Bucuresti, Muzeul Municipiului Bucuresti si Universitatea de Știinte Agricole si Medicina Veterinara din Bucuresti organizeaza expozitia temporara de arheologie interactiva si exploratorie intitulata Radiografia unei lumi disparute.

Uite ce poti sa faci in oras weekend-ul asta

Vibrate! Festival - Christmas Concert
20 Dec ora 18:00 - 20:00

Concertul organizat de Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Asociatia Culturala Paul Constantinescu 2009 si Muzeul National Cotroceni, cu sprijinul Administratiei Prezidentiale – Departamentul Cultura, Culte si Centenar si in parteneriat cu Ambasada Regatului Spaniei in Romania, Institutul Cervantes din Bucuresti, Kaufland Romania, Tarom, Floria.ro, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Kitarodia, Aurel Virlan Photography si The Cheescake, va avea loc in Salonul Cerchez al Muzeului National Cotroceni

Uite ce poti sa faci in oras weekend-ul asta

NOD Christmas Fair
Vineri ora 17:00 - 21:00
Sambata ora 15:00 - 21:00
20 Dec ora 15:00 - 21:00
21 Dec ora 17:00 - 21:00
22 Dec ora 17:00 - 21:00

Designeri, creativi si makeri se aduna in makerspace pentru prima editie NOD Christmas Fair, targ de iarna cu cadouri colorate, ce va asteapta de vineri pana marti, 18-22 decembrie.

Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lui Mos Craciun 2015
Bucuresti Mall
Azi ora 10:00 - 20:00
Maine ora 10:00 - 20:00
20 Dec ora 10:00 - 20:00
21 Dec ora 10:00 - 20:00
22 Dec ora 10:00 - 20:00

Uite ce poti sa faci in oras weekend-ul asta