Evolutia Dubaiului in ultimii ani a propulsat orasul din Orient drept capitala mondiala a cumparaturilor. Oportunitatile oferite de aceasta "lume noua" a adus acolo o multime de romani si romance dornici de ascensiune profesionala si succes.

Andreea Zoia: "Mama mereu imi spune asa: Nu esti cea mai frumoasa, nu esti cea mai desteapta, dar pentru mine esti cea mai curajoasa!"

 

Andreea Zoia este model, imaginea unor faimoase produse arabesti, prezinta evenimente, joaca in reclame si filme. Acum 10 ani a inceput o aventura in Dubai: o cariera spectaculoasa pe care o continua in fiecare zi cu munca, ambitie si curaj. O moldoveanca focoasa, mandra de originile ei de la Cotesti, Vrancea.

 

Andreea: "Eram acolo, taiam vita in fiecare primavera si ajutam oamenii si parintii sa faca vin in fiecare toamna si am venit cu spirit de munca aici in Dubai, am venit sa ma construiesc".

 

Desi majoritatea rudelor au plecat in Italia sa lucreze, Andreea isi dorea altceva: "Cand eram inca in liceu, profesoara de geografie ne-a adus o revista si ne-a spus 'wow, este acest hotel pe apa, Burj al Arab, in Middle East, si eu am avut asa un simtamant co sa ajung acolo! Toata clasa a ras!"

 

In 2002 a fost Miss Podgoreanca, titlu de care este foarte mandra. In Dubai a venit in 2004 cu un contract de hostessa, fata care pofteste clientii in restaurant. A prezentat marci de tigari prin cluburi si a inceput sa predea si fitness si aerobic.

 

Fiecare zi este extrem de incarcata pentru Andreea: intalniri pentru evenimentele pe care le prezinta sau castinguri pentru diverse produse. Kal Nouilati este unul dintre cei mai mari producatori de evenimente din Dubai. Este prieten, agent, dar si asociat in proiectele pe care le are Andreea: "Cand am evenimente, ea le prezinta pentru evenimentele mele. Facem de obicei ceremonii de deschidere la evenimente sportive."

Andreea face o gramada de lucruri. Are si propriul curs de modeling la mai multe agentii in Dubai: "Am facut multe reclame imbracata in abaya. Norocul meu a fost ca clientilor le-a placut lookul meu arabesc. Eu tot le-am spus eu sunt romanca, ba, romanca din Focsani, de la Cotesti, moldoveanca."

Citeste intreaga poveste de succes a Andreei pe Stirileprotv.ro