CNN scrie despre o cladire din Miami construita recent care ofera securitate 24 de ore din 24, unitati de control al climei, un club social exclusivist si multe alte servicii. Insa cine isi cumpara un astfel de apartament nu poate sta in el. Doar masina lui poate!

AutoHouse este o cladire unde oamenii isi pot lasa in cele mai bune conditii masinile. "Miami este un oras in care masinile sunt extrem de importante, nu este un oras in care se merge foarte mult pe jos. Oamenii folosesc masinile pentru orice drum" spune Louis Birdman, co-dezvoltatorul AutoHouse si colectionar de masini. "Oamenii sunt atrasi de cultura masinilor, sunt multe masini de lux vandute in sudul Floridei".

Pretul pentru 45 de apartamente din cladirea de 7 etaje este de 350.000 de dolari si exista spatiu in fiecare pentru cate 2 masini. Cele mai mari apartamente au insa 205 metri patrati si se vand pentru aproximativ 1.5 milioane de dolari.

Cumparatorii pot si sa combine spatiile sau sa cumpere un etaj intreg ceea ce ar insemna loc pentru peste 50 de masini! Vanzarile spatiilor au inceput de acum o luna si, desi inca nu a fost semnat vreun contract, Birdman spune ca exista deja cumparatori interesati care au pus banii in rezerve. El se asteapta sa fie suficient interes astfel incat construirea cladirii sa inceapa in a doua jumatate a lui 2017 iar cladirea sa fie gata pana in 2018.