Cei de la Mashable au preluat o poveste cu adevarat superba - Trey Potter, un student de 18 ani din Ohio, a decis sa o mearga la balul scolii alaturi de mama lui, MelRo Potter.

MelRo l-a nascut pe Trey pe cand avea doar 16 ani. Femeia a trecut in copilarie prin 23 de orfelinate si nu dorea ca fiul ei sa creasca intr-un asemenea mod. Desi nu avea unde sa locuiasca atunci cand l-a nascut, MelRo a facut tot posibilul pentru ca lui Trey sa nu ii lipseasca nimic.

Acest lucru a insemnat multe sacrificii, ratand inclusiv propriul bal. "Nu a trait aceasta experienta si a riscat atat de mult toata viata mea si a facut atatea sacrificii. Era lucrul corect pe care il puteam face" le-a spus Trey celor de la ABC 6.

Acest tanar si-a dus mama la balul scolii dintr-un motiv impresionant! Povestea care iti va aduce un zambet pe fata

In ciuda faptului ca a crescut in orfelinate, MelRo a inceput modelingul la o varsta frageda. Acum, pe langa aceasta cariera de model, este este activist pentru tinerii fara locuinte si copiii care cresc in orfelinate. Determinarea ei l-a inspirat pe Trey si a fost entuziasmat sa-i ofere mamei lui experienta unui bal al scolii cum ea nu a avut.