Adrian Nartea, Anghel Damian, Andrei Aradits și George Piștereanu au fost reprezentanții serialului care și-au petrecut dimineața zilei de 8 martie împărțind zâmbete și flori trecătoarelor din zonă.

Cel mai rapid dintre ei a fost Anghel care a și declarat ”Eu am fost prolific, băieții profită că dau eu interviuri să împartă și ei flori”. Acesta s-a asigurat că ajunge rapid la domnișoarele care urcau de la metrou și le-a așteptat chiar și la baza scărilor rulante.

 

Anghel Damian - flori

 

Colega noastră, Cătălina, i-a tras de limbă pe actori și a încercat să afle de la ei ce le-au pregătit iubitelor/soțiilor lor. Deși la început au evitat răspunsul, Adi Nartea s-a remarcat prin umorul specific: ”Am dus copilul la grădință ... și o să păstrez 5 dintre aceste flori și i le duc acasă”.

 

Adrian Nartea - flori

 

Anghel l-a completat pe colegul lui și a spus că în relația lui ”fiecare zi este 8 martie. Aceași iubire și patos în relație sunt cheia”.

Singurul care a recunoscut că va pregăti ceva soției a fost Andrei Aradits spunând că ”soția își dorește ceva, dar nu poate fi împărtășit. Este ceva al nostru”.

 

Andrei Aradits - flori

 

George a ales să facă referire strict la momentele petrecute în Piața Universității și a admis că se bucură foarte tare să fie acolo și să contribuie la această surpriză.

 

George Pistereanu - flori


Dimineața s-a încheiat cu o energie pozitivă aflată sub mesajul ”Cine iubește de 8 martie dăruiește”. Serialul VLAD revine luni pe PRO TV cu un nou episod, iar în cazul în care îl veți rata îl puteți găsi pe protvplus sau îl puteți viziona vinerea, în reluare, după Românii au Talent.