Inca de la ultimul episod al sezonului de pe 14 iunie, fanii serialului Game of Thrones, adaptarea cartilor din seria A Song of Ice and Fire a lui George RR Martin, intrebarea tuturor a fost: ce se va intampla cu Jon Snow?

Daca nu ati vazut serialul si n-ati citit cartile, nu continuati sa cititi.

In episodul: Mother's Mercy, Jon Snow este ucis de catre membrii Night's Watch. Fanii si presa au tot incercat sa afle detalii despre soarta acestuia, inclusiv daca a fost vazut la filmarile pentru noul sezon ce va incepe in luna aprilie.

Ei bine, chiar actorul care a interpretat rolul lui Jon Snow de la primul sezon, Kit Harington, este cel care incearca sa opreasca dezbaterile pe subiect.

"Tot ce va pot spune este ca Jon Snow este mort" le-a spus el celor de la BBC Breakfast. "A murit la sfarsitul sezonului trecut". Cand a fost intrebat insa de o posibila revenire a acestuia, mai ales in urma speculatiilor legate de vrajitoarea Melisandre, Harington a fost vag.

"Cine stie? Trebuie sa asteptam sa vedem. Va fi un sezon foarte tare, asa mi-a fost creata impresia" a mai spus actorul de 29 de ani cel care spune ca nici alte personaje importante nu sunt in siguranta: "A fost o tema a show-ului si cred ca asta il face atat de entuziasmat, asta iubesc oamenii la el. Nu exista siguranta aici, nu exista niciun personaj principal care sa fie ferit".