precum Facebook sau Twitter, fiind folosite de tot mai mulţi oameni pentru a vorbi despre relaţiile pe care le au.

Cu toate acestea, cercetătorii au ajuns la concluzia că manifestările de dragoste pe reţelele de socializare nu sunt de bun augur, scrie Daily Mail.

Potrivit unui studiu realizat de site-ul matrimonial match.com, o treime dintre britanici au recunoscut că au citit un comentariu online despre o despărţire dureroasă, dar că 58 la sută dintre aceştia r fi preferat să nu ştie nimic.

Se pare că acele cupluri care se folosesc de computere pentru a le spune jumătăţilor lor cât de mult le iubesc fac cea mai mare greşeală.

Trei sferturi dintre femei susţin că postările explicite sunt extrem de deranjante, ele nefiind de acord cu un astfel de nivel de "partajare".

De asemenea, unul dintre trei britanici ar prefera să nu vadă cum se alintă partenerii pe reţelele de socializare.

Cu toate acestea, nu toate manifestările de afecţiune sunt deranjante. Un procent de 90 dintre cei chestionaţi au precizat că nu îi deranjează să vadă o fotografie de profil în care apare un prieten cu logodnica sau logodnicul.

"Cu toţii ne dorim să împărtăşim acele sentimente pe care le trăim la începutul unei relaţii. Nu e nimic greşit în a le spune prietenilor apropiaţi că suntem fericiţi, dar este important să ţinem minte cu cine împărtăşim aceste gânduri.

Este greu de crezut că eşti prieten apropiat cu toţi cei din listele de pe Facebook sau Twitter. Ceea ce poate părea un comentariu drăguţ pentru tine sau pentru prietenii tăi, ar putea părea deranjant în opinia celorlalţi", a declarat Kate Taylor, expert la match.com.