La inceputul anului, tabloidul The Sun afirma ca Michael Fassbender, in varsta de 36 de ani, ar fi mers cu Madalina Ghenea intr-o vacanta in Noua Zeelanda, in noiembrie, si ar fi petrecut Revelionul alaturi de ea, in Romania.

Madalina Ghenea

Starul irlandez a preferat sa pastreze secretul asupra noii sale relatii amoroase si a ales sa mearga cu parintii lui  la gala premiilor Oscar, unde a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor in rol secundar", pentru evolutia sa din drama "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".


Se pare ca Madalina Ghenea, fost model Peroni, in varsta de 25 de ani, nu prea are noroc in dragoste. 

Daca se confirma speculatiile din presa mondena, actorul din "12 ani de sclavie" s-ar fi despartit de curand de Madalina Ghenea ca s-o curteze pe noua feblete a cinefililor, a criticilor de film si a cronicarilor de moda: Lupita Nyong'o, proaspat laureata cu Oscar pentru rol secundar in acelasi film.


 

Bursa zvonurilor de la Hollywood sustine ca Michael Fassbender isi doreste foarte mult sa intre in gratiile Lupitei Nyong'o, socotita cea mai mediatizata si mai dorita femeie din lume in acest moment.

Lupita si Michael s-au cunoscut anul trecut pe platourile de filmare pentru "12 ani de sclavie", incoronat duminica noapte drept cel mai bun film al anului. In timp ce filmau aceste scene dramatice, intre Lupita si Michael s-a infiripat o simpatie. Pana acum, insa, cei doi nu s-au afisat niciodata drept un cuplu.