Top-modelul britanic şi starul din filmul "12 ani de sclavie" au decis să devină mai deschişi faţă de public în legătură cu relaţia lor şi au apărut împreună în public, luând cina la restaurantul Coya din Londra, la începutul acestei săptămâni, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: "Au mers într-o zonă exclusivistă din restaurant, iar personalul a creat pentru ei cât mai multă intimitate. Însă nu le-a păsat că au fost văzuţi împreună şi aveau gesturi tandre unul pentru celălalt, în public. La un moment dat, au început să se sărute".

Naomi Campbell

Se spune că Naomi Campbell este foarte îndrăgostită de starul irlandez cu origini germane şi le-ar fi mărturisit prietenilor apropiaţi, la vernisajul unei expoziţii de modă organizat la V&A Museum din Londra, că este încântată de relaţia ei cu Fassbender.

Vezi si: Madalina Ghenea arata senzational intr-un costum de baie provocator! FOTO

"Naomi este foarte îndrăgostită de Michael. Le-a spus prietenilor ei prezenţi la vernisajul expoziţiei de la V&A Museum că abia aşteaptă să ajungă în acea seară la întâlnirea cu noul ei iubit. Toată lumea voia să afle cine este acesta", a adăugat aceeaşi sursă.

Totuşi, un prieten al celebrului model britanic a spus că viitorul acestei relaţii nu este încă foarte clar, dar lucrurile ar putea evolua spre "ceva serios".

Naomi Campbell

"Naomi a fost întotdeauna curtată de bărbaţi bogaţi şi celebri, aşa că nu am nicio idee dacă aceste întâlniri cu Michael Fassbender se vor transforma în timp în ceva mai serios de atât", a spus aceeaşi sursă.

Michael Fassbender a avut o relaţie cu Nicole Beharie, în vârstă de 28 de ani, colega sa din distribuţia filmului "Shame", care a anunţat despărţirea cuplului, pe Twitter, în ianuarie 2011.

Mădălina Ghenea

Actorul irlandez cu origini germane a avut apoi o relaţie cu atleta britanică Louise Hazel, participantă la Jocurile Olimpice de la Londra în proba de heptatlon.

Mădălina Ghenea

În ultimele luni, presa britanică a afirmat că Michael Fassbender ar fi avut o relaţie cu fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea, fosta iubită a actorului Gerard Butler.

Mădălina Ghenea

Citeste si