Ron Adams, 84 de ani, a fost devastat de vestea ca va muri de cancer incurabil la plamani in 2002. Dupa ce si-a revenit din soc el s-a decis sa cheltuiasca banii stransi de-a lungul vietii, aproximativ 50.000 de lire.

Fostul constructor si-a cumparat un Mercedes CLK si si-a construit o colectie incredibila de 507 masini de dinainte de cel de-al 2-lea Razboi Mondial. "Cand ai bani stransi si ti se spune ca nu mai ai mult timp de trait, ce altceva poti face?

Nu as mai fi fost acolo sa o ajut pe sotia mea asa ca m-am decis sa fac totul inainte sa mor. Le-am dat copiilor mei multi bani. Am vrut sa aiba securitate dupa ce eu nu voi mai fi. Inainte imi era frica de orice, eram cel mai mare las.

Dar diagnosticul m-a schimbat, am inceput sa nu ma mai ingrijorez de nimic. Aveam griji legate de orice iar acum nu mai am. Imi era frica sa calatoresc. Dupa ce am aflat ca voi muri am plecat in vacanta in Spania si am zburat pentru prima data in viata fara sa iau vreun medicament" a povestit Ron. Din fericire pentru acesta, radioterapia a functionat astfel ca si acum, la 15 ani distanta, el traieste fara probleme!