Cadoul lui Cabral a surprins-o in mod placut pe blondina, insa Andreea s-a declarat incantata mai ales de declaratiile de dragoste pe care sotul ei i le-a facut in timpul sedintei foto: 

"De ziua mea sotul mi-a facut cadou un shooting. Si a stat cu aparatul la ochi doua ore, timp in care mi-a soptit cele mai frumoase vorbe din lume... asa se explica zambetul larg si sclipirea din ochi!", marturisea Andreea in urma cu aproape o luna, cand poza sexy pentru Cabral, relaxata si zambitoare, pe marginea unei piscine.

"Pe vremuri, barometrul distractiei unui chef statea in numarul de vizite ale Militiei la usa sarbatoritului.

Ei bine, la ai mei 29 n-am avut parte decat de vizita Ambulantei la usa de hotel… dar tin sa precizez ca asa iesire memorabila – cu sirene si luminite ros – albastre – n-am mai avut in viata mea. Chiar si asa… cu cateva ore inainte sa ma delectez cu midiile care m-au pus pe butuci de ziua mea, m-am delectat nitel in fata aparatului foto.

Asa cum iti spuneam si acum vreo 2 saptamani, anul acesta am primit cadou o sedinta foto de zile mari", a scris Andreea Ibacka pe blogul sau, unde a publicat cateva dintre fotografiile facute de sotul sau.

Andreea Ibacka, Cabral

Vezi mai multe imagini aici