iti va face inima sa bata la o viteza uimitoare si te va cuceri de la primul cadru. Acesta este cel mai emotionant videoclip marca Andrei Leonte. Iar Cinema City din AFI Cotroceni a fost locul inedit pentru lansarea productiei muzicale „Partea rea (52)” – cea mai noua melodie scrisa si interpretata de Andrei Leonte.

„«Partea rea (52)» e, in primul rând, un single si un videoclip, dar am vrut sa fie mai mult de-atât, asa ca l-am gândit si ca un scurtmetraj care foloseste piesa drept coloana sonora. De aceea mi s-a si parut potrivit sa-l arat pentru prima data pe marele ecran dintr-o sala de la Cinema City. A fost o experienta extraordinara, pentru care sunt recunoscator si pe care, sincer, abia astept s-o repet!”, a spus Andrei.

La avanpremiera speciala a clipului au fost alaturi de Andrei peste 100 de invitati, printre care si prietenii de la Deepside Deejays (Razvan Alstani si Dave Pryce aka Silviu Paduraru – care a compus piesa), Anthony Icuagu (regizorul clipului), Crina Mardare, Andrei Nourescu, Andreea D., Lorena Luchian, Robert Diaconeasa (Kiss FM), Andrei Niculae (Virgin Radio România), precum si colaboratori, jurnalisti si bloggeri.

Inainte de proiectia videoclipului, Andrei Leonte a sustinut in sala de cinema un scurt recital acustic impreuna cu Flaminia Nastai (violoncel), Alex Luft (chitara) si Bogdan Marinescu (cajon).

Apoi, Andrei le-a dezvaluit invitatilor clipul „Partea rea (52)”, care vine in completarea celui de anul trecut, intitulat „O nefericita si un nebun”. La fel ca intr-un veritabil sequel de film, povestea este reluata astfel dupa un an de la cele intâmplate in prima parte. Astfel, il reintâlnim pe Andrei incercând sa-si reconstruiasca viata cu o alta femeie (interpretata de actrita Laura Cosoi), insa ramâne de vazut in ce masura va reusi.