FILM

Dracula Untold
Regie:Gary Shore
Distributie: Luke Eavans, Sarah Gadon, Dominic Cooper

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) este protagonistul epopeii DRACULA UNTOLD, povestea omului care a devenit Dracula. Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producator. Alaturi de Luke Evans ii regasim pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh si Samantha Barks.

Gone Girl
Regie: David Fincher
Distributie: Ben Affleck, Rosamund Pike

Povestea filmului Gone Girl se centreaza pe un barbat a carui nevasta dispare chiar de aniversarea lor. Acesta va face tot posibilul sa o gaseasca, dar drumurile il duc catre criminalul care a ucis-o. Ben Affleck va fi eroul principal, iar sotia sa va fi jucata de Rosamund Pike.

Anim'est 2014

Intre 3 si 12 octombrie, cel mai dinamic si indragit festival de film din Bucuresti se intoarce pentru cea de-a noua editie.

Anim'est 2014

Zece zile de filme de animatie de calitate, o selectie atenta completata de workshopuri, masterclassuri, nopti tematice de muzica si film, petreceri si intalniri dedicate animatiei isi asteapta publicul la Cinema Studio si Cinema Elvira Popescu.

Editia de anul acesta isi propune sa creasca pulsul orasului la inceput de octombrie si mai pregnant decat in anii precedenti, printr-o serie de expozitii interactive, instalatii multimedia si proiectii speciale, acordate la cresterea exploziva a interesului pentru animatie pe plan local si international.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Bucharest Art Week 2014

Cel mai efervescent oras din Romania pe plan artistic, Bucurestiul si-a castigat in ultimii ani un loc bine meritat intre orasele active din punct de vedere cultural in spatiul central si est european.

Bucharest Art Week 2014

Deschiderea unor noi galerii de arta si organizarea de centre culturale si spatii alternative de catre artistii independenti duc la o emulatie creatoare de bun augur si fac din Bucuresti un oras dezirabil pentru rezidente artistice, expozitii, conferinte si schimburi.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

PARTY

Kristal Grand Opening - Pan-Pot, Mahony - KRISTAL GLAM CLUB

04 Oct ora 23:00 - 06:00

Incepem cel de-al 11-lea sezon de KRISTAL alaturi de duo-ul german Pan-Pot, pe care i-am ascultat in aceasta vara la editia cu numarul 16 Sunwaves.

Kristal Grand Opening

Tassilo Ippenberger si Thomas Benedix au avut o ascensiune spectaculoasa in ultimii ani, aducand in fata fanilor propria lor viziune a muzicii techno. Dupa momentul definitoriu al carierei lor reprezentat de primul album Pan-O-Rama, cei doi au cucerit lumea prin varsatilitatea muzicii, productiile impecabile si tranzittia intre house, tecnho si multe influente inspirate din alte genuri muzicale.

eXplore dance festival 9 - WASP

03 Oct ora 19:00 - 23:00
04 Oct ora 19:00 - 23:00
05 Oct ora 19:00 - 23:00
06 Oct ora 19:00 - 23:00
07 Oct ora 19:00 - 23:00

eXplore dance festival 9 - WASP

eXplore dance festival aduce inca o data in fata publicului sau un program concentrat si intens, ce chestioneaza miscarea si prezenta corpului, testand limitele tehnologiei versus arta conceptuala, dezvoltand dramaturgii in miscare si adresandu-se unui public extins.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Festivalul Racilor 2014 - Parcul Herastrau

03 Oct ora 12:00 - 18:00
04 Oct ora 12:00 - 18:00
05 Oct ora 12:00 - 18:00

Festivalul Racilor 2014

Va asteptam la cea mai mare fiertura de raci si scoici din Europa. Peste 5 tone de raci si o tona de midii vor fi preparate in aer liber, in fata dumneavoastra, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, intre 3 si 5 octombrie.

Mojo Fest - Mojo

03 Oct ora 22:00 - 05:00
04 Oct ora 22:00 - 05:00
05 Oct ora 20:00 - 23:00

Mojo Fest - Mojo

Anul acesta sarbatorim 5 ani de cand am deschis. Acesta este motivul pentru care am organizat MOJO FE5T care se va desfasura in perioada 2,3,4 si 5 Octombrie. Mojo Fe5t anunta inceputul unui lant de concerte ce se vor desfasura in Mojo Club in viitorul apropiat (keep in touch!). Au fost 5 ani extraordinari, plini de muzica, 5 ani plini de cantaciosi de Karaoke si 5 ani in care ati fost alaturi de noi.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Urban Masters - SkatePark Herastrau

04 Oct ora 11:00 - 15:00
05 Oct ora 11:00 - 15:00

Urban Masters - SkatePark Herastrau

Acum ca vara s-a terminat, iar fiecare dintre noi se pregateste, mai mult sau mai putin bucuros, de sezonul rece, We Tour lanseaza o ultima provocare Urban Masters in aer liber.

Asa ca daca esti roller, skater, biker, te dai cu trotineta sau pur si simplu esti sustinator al sporturilor in miscare, te asteptam pe 4 octombrie in Skateparc Herastrau, incepand cu orele 11:00 sa intampinam toamna asa cum stim noi mai bine: cu adrenalina, sport extrem si distractie la cote maxime.

Atmosfera incendiara va fi asigurata de muzica lui Rob, iar de restul surprizelor ne ocupam noi.

VUNK in Orasul Minunilor - Sala Polivalenta

03 Oct ora 20:00 - 23:00

VUNK in Orasul Minunilor

Ti-aduci aminte cum, anul trecut cand ai plecat de la concertul nostru de la Sala Polivalenta, spuneai ca a fost cel mai frumos concert romanesc la care ai fost, vreodata?

Mai multe detalii pe Orasulm.eu