O romanca a reusit insa sa castige premiul pentru "cea mai sexy femeie din lume in 2014", la concursul organizat de FHM Romania. Este vorba despre Antonia, care a primit voturile fanilor si aprecierea lor, reusind astfel sa surclaseze alte dive din showbiz-ul autohton.

Antonia

Foto: Ciprian Strugariu

Locul secund in top a fost ocupat de nimeni alta decat Rihanna, frumusetea originara din Barbados, care reuseste sa incinga atmosfera la fiecare aparitie, dand dovada de fiecare data de curaj si lipsa de inhibitii.

Lora

Pozitia a 3-a de anul acesta a fost ocupata de o blonda, superba Lora reusind sa-i cucereasca pe cititori si obtinand voturile acestora intr-un numar mare.

Ruby

Foarte aproape, pe locul 4, s-a clasat in 2014 Ruby, una dintre cele mai exotice prezente din showbizul autohton si printre putinele cantarete din Romania cu tatuaje vizibile pe corp.

Laura Cosoi

Pe locul 5 o regasim pe marea castigatoare a trofeului de anul trecut, Laura Cosoi, care inca ramane in topul preferintelor domnilor, chiar daca ocupa doar ultima pozitie in top 5, din 2014.