Chyna a murit la doar 45 de ani, veste venind in aceasta dimineata dupa ce a fost chemata politia la apartamentul ei din California. Conform raportului politiei, Chyna se pare ca murise de "una sau doua zile" inainte sa fie gasita de catre o prietena. Ultimul contact pe care l-a avut cineva cu Chyna a fost duminica seara.

Nu a fost descoperit niciun bilet de adio, fiind scoasa din calcul varianta sinuciderii. De asemenea, nu au fost descoperite droguri la fata locului, insa erau cateva cutii cu medicamente - conform TMZ, cele 3-4 cutii de medicamente gasite nu reprezentau nimic neobisnuit si acestea nu erau goale.

Se pare ca mai multi vecini ai fostei luptatoare le-au spus politistilor ca varianta cea mai probabila este supradoza deoarece "parea si fi fost sub influenta drogurilor" in ultima vreme.

Cunoscuta pentru fizicul sau si musculatura dezvoltata, Chyna a fost una dintre pionierele din WWE. A fost prima femeie care a urcat regulat in ring alaturi de barbati si ramane singura care a detinut titlul intercontinental in WWE.

Aceasta a fost poate cea mai cunoscuta femeie din WWE la sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000 si a pozat pentru reviste celebre, inclusiv pentru Playboy.

In 2008, aceasta a recunoscut sa se lupta cu dependenta de substante stupefiante.