EA Sports a anuntat oficial ca 16 cluburi din Brazilia vor fi disponibile in FIFA 16! Echipele cu logo-urile autentice si numele reale sunt: Atlético-MG, Atlético-PR, Avaí, Coritiba, Chapecoense, Cruzeiro, Figueirense, Fluminense, Grêmio, Internacional, Joinville, Ponte Preta, Palmeiras, Santos, São Paulo si Vasco da Gama.

La lansarea jocului, cele 16 cluburi vor avea echipamentele reale. Numele corecte ale jucatorilor si vizualurile vor necesita un update care va fi disponibil in curand.

"Am lucrat sa cream cea mai buna experienta pentru fanii FIFA din Brazilia si din intreaga lume pentru a include echipele braziliene de fotbal" a spus Jonathan Harris, Brazil Manager, EA. "Stim ca fanilor le plac jucatorii brazilieni si echipele asa ca acesta este un aspect pozitiv pentru toti fanii".

Toate echipele din Brazilia in FIFA 16 vor fi disponibile in meniul 'Rest of the World' si vor putea fi folosite in majoritatea modurilor din joc. In cariera, brazilienii de la acest cluburi vor fi disponibili in baza de date pentru transfer. In FIFA Ultimate Team, jucatorii de la cluburile braziliene vor deveni disponibili daca fanii accepta si descarca update-ul cand acest va fi disponibil.

Deocamdata nu au fost dezvaluite toate echipele din FIFA 16 si daca vom avea si un club din Romania in lista.