Cindy Crawford, care a prezentat creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă, demonstrează că încă poate practica meseria care a făcut-o celebră.

Modelul în vârstă de 46 de ani a pozat pentru coperta revistei "Tatler", demonstrând că poate concura cu modelele mai tinere, scrie dailymail.co.uk.

 

Cindy Crawford

 

Cindy Crawford a pozat în mai multe ipostaze: îmbrăcată într-o rochie mov scurtă, alături de o maşină de colecţie, dar şi cu o rochie aurie ce îi pune în valoare picioarele.

De asemenea, modelul a pozat într-o rochie neagră scurtă în partea din faţă şi lungă în partea din spate.

 

Cindy Crawford

 

Modelul şi-a dezvăluit recent secretele prin care se menţine în formă, printre care folosirea cafelei pe picioare pentru a preveni apariţia celulitei.

Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani.

Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.