Casanova de pe Twitter

Benny James obisnuia sa trimita poze incitate catre femei si prime si cateva sute de mesaje inapoi pe zi, unele dintre acestea fiind nuduri! Benny, 22 de ani, sustine ca "2-3 dintre aceste femei imi cereau sa facem sex". Intre timp, el mai avea "4-5 pe lista de asteptare".

Benny a aparut recent la emisiunea History of Sexting de pe Channel 4 din Marea Britanie. El a povestit ca isi pierdea interesul dupa ce devenea intim cu acele femei.

"Vreau sa fiu la casa mea si sa am o familie dar am devenit atat de obisnuit sa ma culc cu femei incat nu mai sunt atras de ele dupa ce facem sex. Ajuns sa le ranesc dar nu o fac deliberat. De la inceputul anului am fost cu 6 femei - una chiar pentru o saptamana intreaga. Am incercat sa calmez sexul - ma culc acum doar cu 2 pe saptamana.

Dar cand imi e usor sa ajung in pat cu ele, nu mai am nicio atractie dupa sex. Ma uit la el si nu vor de la mine decat sex si nu mai sunt dispus sa fac asta. Ar putea fi si Rihanna, dar nu conteaza. M-am plictisit sa fac sex tot timpul. Sexul mi-a ruinat viata.

Cand gasesc o fata care chiar imi place, imi place sa aman sexul pe cat posibil pentru ca stiu ca nu vom mai vorbi dupa aceea. Este instinctul meu" spune Benny. Cea mai lunga relatie a lui a fost de o saptamana, majoritatea rezistand doar o noapte.

Benny are 90.000 de followeri pe Twitter, inclusiv celebritati recum Amy Childs sau Callum Best. El filmeaza acum pentru un show pe Channel 5 numit Sexpod.