Paul McCartney ocupă primul loc într-un top al celor mai bogaţi solişti principali ai unor trupe din lume, cu o avere personală de 800 milioane de dolari.

În acest top locul al doilea este ocupat de Bono, solistul trupei irlandeze U2, care are o avere personală estimată la 600 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Jimmy Buffett (400 milioane de dolari), Elton John (320 milioane de dolari) şi Mick Jagger (305 milioane de dolari) completează Topul 5 al celor mai bogaţi cântăreţi solo din lume.

Pe locurile următoare se află Gene Simmons (300 milioane de dolari), Sting (290 milioane de dolari), Phil Collins (250 milioane de dolari), Dave Matthews (250 milioane de dolari) şi Prince (250 milioane de dolari).

Alţi artişti de seamă, precum David Bowie, Axl Rose, Bruce Springsteen, James Hetfield şi Steven Tyler, se regăsesc pe poziţii fruntaşe în acest clasament, în care doar două femei au fost menţionate: Gwen Stefani - locul al 29-lea, cu 80 milioane de dolari - şi Stevie Nicks - locul al 38-lea, cu 64 milioane de dolari.