Asta dupa ce si-a piedut virginitatea in compania unui muzician italian si a devenit, spune ea, dependenta de sex.

Aceasta i-a facut o fisa fiecarui barbat care i-a trecut prin asternuturi, unde a notat performantele sexuale ale acestora.

Nardo i-a notat pe barbati la capitolele: personalitate, sex/sarut, infatisare, venituri si durata actului sexual.

Nu mica o sa va fie mirarea cand veti afla ca femeia din Dublin a fost crescuta sub credinta catolica si a mers la o scoala catolica. Viata i s-a dat peste cap insa la varsta de 19 ani. Facea autostopul in Milano, Itlaia, cand a decis sa devina femeie alaturi de un muzician. Le-a incercat pe toate in materie de sex, inclusiv menage-ul a trois, si a fost casatorita. Si barbatul ei a fost notat in dormitor, insa casnicia nu a durat decat 6 luni.

"Am vrut sa imi amintesc de toti 140. Chiar si de cei mai prosti la pat. Nu regret ce am facut. Am calatorit toata viata si m-am culcat cu barbati din 30 de tari", a marturisit femeia.

Iar daca va intrebati cine este barbatul care a impresionat-o cel mai mult pe femeia care a lucrat ca dansatoare burlesca si translator, numele lui de cod e "Mack". A fost un partener stabil, alaturi de care a avut o aventura de 20 de ani.

Cel mai prost amant? Un bancher englez care a amagit-o timp de un an si jumatate ca isi va parasi sotia, insa nu a facut-o niciodata.

Nardo are si un fiu alaturi de fostul sot, Marco, in varsta de 28 de ani, care a ajuns sa-i accepte stilul de viata.

Mai multe detalii pe Stirileprotv.ro