Dupa o luna de votare pe site-ul MTV, VUNK si Antonia “Pleaca!” spre categoria “Best European ACT” si au nevoie de sprijinul si voturile tuturor romanilor pentru ca au sansa ca in curand sa reprezinte Romania la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din lume: premiile MTV EMA.

"Castigarea Best Romanian Act este cea mai mare bucurie a noastra din acest an, pentru ca am vazut, inca o data, cat de mult place romanilor piesa noastra. Totusi, vorba cantecului, maine o sa ne treaca, pentru ca acum suntem in faza in care putem sa fim primii artisti romani care castiga Best European Act.

Asa ca rugam, din nou, fanii nostri si fanii piesei “Pleaca!” sa ne voteze si la aceasta categorie si, impreuna, sa facem istorie", declara Cornel Ilie. Incepand de azi, 15 octombrie VUNK concureaza la “Best European Act" cu cei care au castigat sectiunile locale din Europa.

Daca, dupa doar o saptamana de voting trupa va reusi sa treaca si de aceasta categorie, va intra in marea finala - "Worldwide Act", pentru care se voteaza din 22 octombrie pana pe 9 noiembrie.

Competitia la “Best European Act” este una foarte stransa, asa ca, fiecare vot pentru artistii romani conteaza. Premiile MTV Europe Music Awards (EMA), aflate la cea de a 19-a editie, vor fi transmise live din Frankfurt, pe 11 noiembrie, la MTV Romania, ca de altfel de toate posturile MTV din intreaga lume.

Cum votezi:

1. Intra pe: http://ro.mtvema.com/voteaza

2. Da click pe sectiunea “WorldWide Act European Nominee”, ultima sectiune a coloanei din stanga.

3. In josul paginii vei gasi sectiunea “Romania – Vunk”, asa ca, apasa “VOTEAZA” si gata!