Tensiunea creste, concurentii si-au incalzit vocile, iar antrenorii isi doresc mai mult ca niciodata ca marele trofeu sa ajunga in echipa lor. Vom avea parte de un sezon in care doar vocea conteaza, plin de spectacol, emotie, reactii inedite si provocari, in care vom trai bucuria victoriei alaturi de cei care isi vor gasi un loc intr-una dintre cele patru echipe.

Concurenti cu voci incredibile vor urca maine pe scena si vor incerca sa-i impresioneze pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, astfel incat sa intoarca scaunele lor si sa castige sansa de a continua cursa spre mult ravnitul trofeu Vocea Romaniei!

Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii va fi creat de catre o concurenta cu o voce de exceptie, care ii va face pe antrenori sa se lupte in rime pentru ea. Momentul va fi unul savuros, iar cel mai inspirat antrenor va invinge in cele din urma, reusind sa o atraga in echipa sa.

Tot maine, artisti consacrati, voci la inceput de drum sau concurenti trecuti de prima tinerete vor veni pe scena celei mai bune competitii a vocilor pentru a-si demonstra calitatile vocale si a convinge ca ei pot fi urmatoarea Voce a Romaniei. Fie ca vor venit insotiti sau singuri, toti concurentii vor avea parte de sustinerea gazdei emisiunii, Pavel Bartos, care le va fi alaturi atat inainte de momentul prezentat pe scena, cat si dupa acesta.

Hit-uri internationale precum Simply the best, Billionaire sau Forget you se vor auzi maine seara pe scena vocilor si vor smulge ropote de aplauze de la toti cei prezenti in sala.

Prima editie a noului sezon va fi plina de energie si surprize, iar antrenorii se vor lupta minute in sir ca cele mai bune voci sa ajunga la ei in echipa. Care vor fi replicile acestora si cum ii vor convinge pe cei pentru care si-au intors scaunele, vom vedea maine, in cea mai buna competitie a vocilor, de la 20:30, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!