Matt Ames a fost încântat să descopere câteva role ale unui film vechi la magazinul din Virginia, dar ceea ce nu a realizat a fost că acestea conţineau imagini de colecţie cu Adolf Hitler, relatează dailymail.co.uk.

Fotografiile aparţineau unui cuplu american care şi-a petrecut luna de miere în Italia înainte de al Doilea Război Mondial.

Adolf Hitler făcea turul Italiei în acea perioadă, motiv pentru care apare în respectivele fotografii.

Adolf Hitler

Într-una dintre poze, Hitler apare stând lângă Regele Victor Emanuel al III-lea al Italiei în timpul unei parade în Napoli. Această fotografie datează din 1938, liderul nazist luând parte la paradă după ce vizitase flota navală din Mediterana a lui Benito Mussolini.

Mai multe poze aici

Nu se ştie cine a realizat fotografiile, dar Matt Ames crede că fotograful a ajuns să locuiască în Roanoke (Virginia), acolo unde el le-a descoperit, sau în New York, oraş care apare în mai multe poze.

Adolf Hitler

"În 2013 am găsit câteva role cu negative într-un magazin de chilipiruri din Roanoke, Virginia. Spre surprinderea mea, filmul conţinea fotografii cu Hitler şi Regele Emmanuel la paradă, alte imagini naziste din Napoli, ce datează din vara anului 1938, numeroase poze cu viaţa din Napoli, Pompei şi alte fotografii din Manhattan", a precizat Matt Ames.