Matilde Mourinho, fiica lui Jose Mourinho, a ajuns la 19 ani si era deja cunoscuta in viata de noapte din Londra pe cand tatal ei o antrena pe Chelsea. Ea a fost vazuta la petreceri cu vedete, inclusiv Niall Horan de la One Direction.

Noul manager al lui Manchester United este hotarat insa sa o faca pe Matilde, cea care are acelasi nume ca mama ei, sa se concentreze pe cariera si sa stea departe de fotbalisti. Mourinho cauta casa in cea mai scumpa zona din Manchester, Cheshire.

"Abia asteapta sa inceapa in luna iulie si cauta casa perfecta pentru familie. A vazut mai multe proprietati si crede ca schimbarea de oras va fi un aer nou, proaspat.

Crede si ca fiica lui, Matilde, va avea beneficii de pe urma schimbarii pentru ca a avut perioada de petreceri in Londra si acum se poate concentra pe viitorul ei. Tentatia de a te alatura <elitei> este mereu mai mare cand esti tanara iar Cheshire este recunoscut pentru stilul de viata exclusivist.

Jose considera ca fiica lui este o fata sensibila si nu va lasa sa-i fie distrasa atentia de evenimentele sociale si va reusi ce isi doreste sa realizeze" povesteste o sursa din cadrul clubului Manchester United pentru Daily Star.

Avertismentul lui Jose Mourinho pentru fiica lui: