Cunoscut pentru faptul ca se implica des in controverse, Mario Balotelli a intrat intr-un duel din care poate iesi foarte sifonat! I-a trimis un avertisment pe retelele de socializare lui Conor McGregor!

Campionul la 2 categorii din UFC a avut un an 2016 fantastic iar asta a dus la provocari din multe directii. Balotelli este cel mai nou nume care il provoaca pe McGregor. Atacantul de la Nice nu doreste insa sa intre in ring cu McGregor.

Super-Mario a facut lobby pentru un meci cu adevarat fantastic - i-a propus lui McGregor sa intre in ring cu Giorgio Petrosyan, campionul Glory 2012 Lightweight Slam!

"Esti un luptator grozav dar pentru a fi campionul campionilor trebuie sa-l bati pe campion, Giorgio Petrosyan. Mult noroc cu aceasta lupta, nu te teme" a scris Balotelli pe contul sau de Instagram.

Petrosyan este specialist in muay-thai si kickboxing dar nu a luptat niciodata in UFC, cea mai mare organizatie din MMA. Petrosyan are 89 de meciuri in kickboxing si doar 2 infrangeri, cu Andy Ristie (2013) si Nonthanan Por. Pramuk (2007). Petrosyan a castigat ultimele 7 meciuri ale sale, 3 prin KO si 4 la decizie.