E un show de improvizatie, o forma de comedie care prinde tot mai tare in ultimul timp la romani. Oamenii vin, rad, se simt liberi. La butoan.

"De-aia ati venit aici o ora jumate: sa uitati de griji, de probleme de belele. Sa va simtiti bine. Am dreptate? Perfect. E pacat de banii pe care i-ati dat …noi deja i-am luat", glumeste Bobonete pe scena.

El este cel care a pus pe picioare stand-up comedia romaneasca. Cine nu l-a vazut pe scena l-a vazut cu siguranta in rolul carciumarului din Las Fierbinti.
A ajuns in lumea comediei acum mai bine de zece. Fara studii de specialitate. Are insa un simt critic care combinat cu mult umor a dat reteta perfecta pentru show-ul de comedie. Un artist care prinde la tinerii de azi.

Ce inseamna o noapte de improvizatie pe scena
"Romanul sta forte bine la partea asta. De ras stie sa rada. Daca e sa se priceapa la ceva forte bine…la ras", spune Bobonete.

Iar publicul rade pana rupe scaunul. Asta e semn ca treaba merge. Un spectacol care imbina elemente din teatru, muzica, balet, un show bazat pe inspiratia de moment.

In spatele distractiei sta insa multa munca, show-urile de improvizatie se tin dupa reguli clare, iar stand-up comedia presupune antrenamente si replici pregatite si testate in cercul lor de prieteni. In cel putin 4 seri pe saptamana e pe scena pana tarziu in noapte.

CITESTE tot articolul aici pe stirileprotv.ro