CONCERTE

Cuentos del Barrio - La un ceai - VINERI - ora 20:00 - 22:00

Ioana Ernea (voce) si Alexandru Nuca (chitara) te invita vineri seara sa pasesti pe urmele povestilor de la marginea oraselor din sudul Americii.

Mai toate genurile muzicale traditionale din America Latina s-au nascut in zonele marginase ale oraselor si satelor, "Barrios", cum le spun ei... Si s-au nascut dintr-o nevoie arzatoare a unor oameni de a-si "striga" si impartasi fericirea, nostalgia, tristetea, dorul... intr-un cuvant, iubirea – sub toate formele si in toate nuantele.

Westroot - Hard Rock Cafe - SAMBATA - ora 22:00 - 01:00

Westroot inseamna Andrei (voce, mandolin), Chuckk (banjo), Felix (tobe), Alex (bas), Ana-Maria (vioara) si Silviu (chitara).

Cei sase membri va vor plimba pe ritmuri autentice de country-fusion-blue grass si vor reda atmosfera vestului indepartat cu o combinatie fericita de instrumente specifice si un sound modern, cu influente de pop, rock, funk, jazz si reggae.

Summer Clasic Concert - Light Quartet - Alandala - ora 18:00 - 21:00

Duminica va invitam la un nou Summer Acoustic Concert, de aceasta data pe acorduri clasice oferte de Light Quartet.

Vom porni intr-o o excursie muzicala unde sunetele se impletesc cu armoniile. Plecand de la tango-uri classice si jazz, la coveruri instrumentale, trecand prin

muzica de film si ajungand la Beatles, Michael Jackson si alte legende muzicale, va fi un adevarat festin auditiv si pictural.

Ne vom bucura de sinestezia muzicii si a culorilor! Aduceti o pensula!

FESTIVALURI

Bucharest Jazz Festival 2015 - Piata George Enescu - 3-5 iulie

Bucharest Jazz Festival, eveniment organizat de ARCUB, anuntӑ un lineup eclectic pentru cea de-a patra editie, desfӑsuratӑ intre 1-5 iulie, in Piata George Enescu si in incinta Hanului Gabroveni.

In plus, pentru editia 2015, pe langӑ o nouӑ sesiune intensivӑ de concerte de jazz si conferinte, proiectie de film, lansӑri de disc si carte, expozitie fotograficӑ si workshop-uri dedicate genului, Bucharest Jazz Festival a lansat o nouӑ componentӑ, Comisionӑrile Bucharest Jazz Festival - New Jazz Works.

Modelate dupӑ programe similare din America, comisionӑrile BJF isi propun sӑ impulsioneze compozitia lucrӑrilor de jazz in Romania prin desemnarea unui castigӑtor anual ce isi va prezenta in premierӑ creatia proprie pe scena Bucharest Jazz Festival.

weekend

CinePark 2015 - Parcul Herastrau - 3-5 iulie

Aflat la a patra editie, CineParK este un spatiu dedicat oamenilor care cauta neconventionalul si care prefera sa isi petreaca timpul sub cerul liber, fiind o alternativa gratuita si accesibila la cinematograful clasic.

Conceptul evenimentului de ,,cinema in aer liber” ofera publicului o altfel de experienta cinematografica care contureaza atmosfera gradinilor de vara, unde placerea vizionarii se impleteste cu bucuria de a petrece o seara in mijlocul naturii, departe de aglomeratia orasului, alaturi de prieteni.

weekend

Shine 2015 - Arenele Romane - 4-5 iulie

Festivalul Shine, ajuns la a doua editie, anunta primele cinci nume prezente pe afis: belgienii de la TRIGGERFINGER, in premiera in Romania si trupele romanesti Suie Paparude, Coma, Grimus si Toulouse Lautrec.

 

PARTY-uri

July 4th Holiday Weekend - E3 by entourage - 3-5 iulie

The folks over E3 by entourage are going to be feeling patriotic all weekend long. Brunch, lunch and dinner will all be accounted for at this holiday, which begins friday afternoon and goes all the way until sunday night.

We will be serving up a special menu of 3 different kinds of burgers..

Bears at the Pool - Daimon Club - 3 iulie

Pe 3 iulie, Teddy Bear invita ursii la piscina pentru o noapte de neratat!

Știm ca dansul sub clar de luna este condimentul principal pentru o seara exceptionala, asadar ne dam intalnire vineri pe inserat, incepand cu ora 22:00, la Daimon Club.

Press Play - Fratelli Social Club - 3 iulie

We all do it, but hardly recognize it. It’s time to admit it: when you see the red play button, you feel the urge to simply…press it!

Guess what? We have a red PLAY button @ #New #Now #Wow Fratelli Social Club Bucharest. And we know you’re so going to press it.

Secret Garden - Exit Reality - Palatul Bragadiru - 3 iulie

Purple sounds 'n rainbow clouds . Moving souls through the open door . Jump over the maze of mind. All you ever imagined is alive.

Secrets revealed in the garden of all. EXIT NOW CAUSE THERE IS MORE!

Funtastic Fourth - Control - 4 iulie
Come celebrate our Funtastic Fourth! Sala Berlin: Bogman & D. Rusu. Sala mica: Sinboy & Mix Burrito

 

FILME

Ted 2

In noul film al lui Seth MacFarlane buclucasul urs de plus trebuie sa dovedeasca in instanta ca este o persoana, astfel incat sa se poata casatori cu aleasa inimii lui. Noua aventura a lui Ted si a prietenului sau uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicati si in accidente de tot felul si urmariri pe viata si pe moarte.

Terminator: Genisys

John Connor sends Kyle Reese back in time to protect Sarah Connor, but when he arrives in 1984, nothing is as he expected it to be.

Tomorrowland
Actiunea se petrece intr-un tinut fascinant si extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si are in centru un barbat de varsta mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pamantul, trebuie sa faca tot posibilul pentru a se intoarce in Tomorrowland, asta dupa ce a fost izgonit de aici, pe cand era copil, de catre omul care si-a petrecut intreaga viata (Laurie) exploatand minunatiile tinutului in interes propriu.

Woman in Gold

Maria Altmann, o refugiata evreica ajunsa la batranete, vrea sa readuca in familie un portret al matusii sale, expus intr-un muzeu important din Viena.

Seara de film spaniol pe acoperis

Ce e mai tare ca o comedie de Almodovar? Două comedii de Almodovar, pe acoperișul de la Boheme! Asezonate cu sangria la lighean, nachos, salsa, feerie și multă voie bună.

Vineri, 3 iulie, de la 21:30, se sting luminile și se dă motor la Boheme Cafe & Bistro Caderea Bastiliei nr. 11, 010611 Bucharest, Romania. Iar fiesta vizuală poate continua până dimineață, pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin.