Stefan Stan - concert in The Tube

Vocea Romaniei 2011, Stefan Stan este deja un cunoscut artist roman. Vesel si cu o voce puternica, are un repertoriu divers.

Stefan interpreteaza atat piese proprii, cat si cover-uri ale unor cantareti si trupe consacrate, cum ar fi Frank Sinatra, U2, Sting, Elvis Presley, Queen, Prince, George Michael, Robbie Williams, Bruno Mars, Olly Murs.

Ramona Horvath Trio - Tribute to Jancy Korossy

Sambata, 10 octombrie 2015, ora 19:00, pe scena Ateneului Roman din Bucuresti, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Filarmonica George Enescu, cu sprijinul Kaufland Romania, prezinta Seara de jazz cu RAMONA HORVATH TRIO – TRIBUTE TO JANCY KOROSSY
 
Don Juan Inferno - ARCUB - Batistei

O intalnire cu toate fostele sau actualele iubiri: acesta poate fi cosmarul aventurierului. DON JUAN INFERNO va invita intr-o calatorie in care teatrul se completeaza superb cu dansul pentru a spune povestea infernului lui Don Juan.

Johnny King - Beraria H

Sambata, 10 Octombrie, simpaticul Johnny King promite un concert cu Chef de Viata pe scena din Arena, iar ritmurile de Hip Hop, Dance & Reggae vor ridica toata sala in picioare cu siguranta. Iar de la miezul noptii distractia se muta in zona "LE PUB" (etaj) pentru un party pe cinste cu DJ, show-uri pe bar, cocktailuri si multe surprize.

Tinerete, Talent si Clasic in Bucuresti - sambata intre 18.00 si 19.30 la Biblioteca centrala Universala Carol I

Asociatia Elite Art Club UNESCO si Partenerul sau – Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, va invita la un Concert extraordinar sustinut de 4 tinere talente ale muzicii clasice romanesti, alaturi de Orchestra Camerata Regala, sub bagheta dirijorului Constantin Grigore.

vJ JaZZ experience

Continuam aventura postindustriala romano-norvegiana cu o seara de progressive free jazz rock & blues, panze holografice si vibe electronic, in fostele ateliere galvanizare de la Halele Carol.

* KROKOFANT: Tom Hasslan (guitar), Axel Skalstad (drums), Jřrgen Mathisen (sax)
* A-C Leonte (voice) – Tavi Scurtu live electronics (drums & samplers) feat. Iordache (sax)
* VJset: WE ARE WORMS – Badulin Ilya & Anja Malec

Teatrul National Ion Luca Caragiale (TNB)

Teatrul National pentru Copii, proiect initiat de Fundatia Abracadabra, condusa de actorul Marian Ralea, in parteneriat cu Teatrul National din Bucuresti, este locul unde copiii urca pe scena si devin eroii cei buni si frumosi ai basmelor. Ca intr-o adevarata magie, « inarmati » cu doar cateva elemente de costum si de decor, ei invata sa-si infranga teama si sa lupte vitejeste cu duhurile rele, cu fortele cele intunecate din povestile romanilor, de ieri si de azi.


Chiar spuneam ca vorbim de weekend, nu trebuie uitat Maximum Rock Festival 2015 - incepe de pe 15 octombrie si tine pana pe 18 octombrie in Club Colectiv si la Arenele Romane. Peste 25 de formatii  precum Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Septicflesh, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Hatemode si Crimena si Enemy of Reality vor fi prezente.

Lista celor mai noi filme si programul din weekend le gasesti aici