Finala "Romanii au talent" 2015 a impresionat prin reprezentatii incredibile de muzica clasica, pop, rock si folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan si dans contemporan experimental, un numar de magie plin de mister, dresaj canin si rezolvarea cubului Rubik in timp record de catre trei pusti. Show-ul a fost unul memorabil, iar concurentii s-au intrecut in reprezentatii exceptionale.

Finala "Romanii au talent" a fost incarcata de emotie, iar membrii juriului s-au declarat incantati de toate momentele pe care cei 15 concurenti le-au pus in scena.

Cele mai tari momente din sezonul 5 "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

"Nu va opriti din visat, din sperat si din spectacol! Va multumesc!", a delcarat Mihaela Radulescu, fericita ca a facut parte din echipa "Romanii au talent" 2015.

Bebe Cotimanis le-a transmis concurentilor ca "romanii sunt geniali" si ca a invatat lucruri minunate de la toti cei care au urcat pe scena show-ului "Romanii au talent".

Aflata la a cincea Finala "Romanii au talent", Andra a promis ca in sezonul urmator va veni impreuna cu micuta Eva. "Va multumesc pentru povestea frumoasa pe care ne-ati spus-o!", a mai adaugat cantareata.

Andi Moisescu le-a multumit tuturor pentru efortul si implicarea de care au dat dovada in sezonul cu numarul 5 "Romanii au talent".

Cei trei concurenti care s-au aflat pe primele trei pozitii in clasamentul final au fost Bogdan Bolohan, The Beat si SpeedCubing. Pe locul trei in preferintele publicului s-au aflat cei de la trupa The Beat, in timp ce pe locul doi s-a clasat Bogdan Bolohan

Marele castigator al sezonului 5 "Romanii au talent" a fost grupul SpeedCubing. Cei trei baieti talentati au primit premiul de 120 000 de Euro.