De câteva săptămâni, Anamaria Prodan este din nou în centrul atenției, datorită noii relații pe care ar avea-o.

Potrivit tabloidelor, dar și a postărilor pe care le-a făcut pe rețelele de socializare în ultimul timp, Anamaria Prodan ar avea un nou iubit, pe care dorește, cel puțin pentru moment, să-l păstreze învăluit în mister.

Cu toate acestea, sexy-impresara a postat în mediul online mai multe fotografii și filmulețe prin care le arată fanilor ce cadouri a primit de la noul ei partener.

În una dintre postări, Anamaria Prodan s-a lăudat inclusiv cu un inel foarte scump, despre care Denisa Nechifor, bună prietenă cu impresara și fostă soție a lui Adrian Cristea, a spus că valorează o avere.

„Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100.000 de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic. Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun”, a afirmat Denisa Nechifor într-o emisiune mondenă, potrivit celor de la Libertatea.